من علائمشو دارم دکترا هم تا علائممو گفتم قیافشون یجوری شد ک قشنگ معلوم بود ب یچیزی شک کردن دکتره نوار مغزمم دید گفت تغییراتش یجوریه ممکنه به مغزت اسیب رسونده باشه جواب ام ار ای هم بیار سریع
من میترسم😐نکنه واقعا چیزیم باشه؟🥺
تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریختبه من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بیشخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگه ناراحتتون کردم نبخشینچون اصن پشیمون نیسمتازع خوبم کردم☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)
من جدی نگرفتم چون میگرن هم دارم گوشم درد گرفت و پشت بندش علائمم بدتر شد تشدید شد رفتم دکتر گفت گوشت هیچ مشکلی نداره و حتما به اون علائم مربوطه ی برگه نوشت گفت برو پیش این دکتر نوبت دهیش سخته اینو نشون بدی سریعتر نوبت میده چون علائمت خطرناکه🥺
تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریختبه من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما
تاری دید یطرفه بی حسی ی طرف بدنم سردرد شدید حالت تهوع این چیزا من جدی نگرفتم چون میگرن هم دارم ...
ببین اینا ممکنه از کمبود ویتامینم باشه یا عصاب یادمه بعد زایمانم منم یه علائمایی اومد سراغم مثل بی جون شدن پاها ضعف منگی سر مور مور شدن بدنم گزگز جرئت نکردم برم پیش دکتر چون ۶سال قبلشم این علایمو داشتم از عصاب بود رفتم پیش روانپزشک قرص خوردم خوب شدم . جوابش کی میاد