2777
2789
عنوان

نکنه من ام اس دارم؟🥺

235 بازدید | 24 پست

من علائمشو دارم دکترا هم تا علائممو گفتم قیافشون یجوری شد ک قشنگ معلوم بود ب یچیزی شک کردن دکتره نوار مغزمم دید گفت تغییراتش یجوریه ممکنه به مغزت اسیب رسونده باشه جواب ام ار ای هم بیار سریع

من میترسم😐نکنه واقعا چیزیم باشه؟🥺

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله چیزبدی نیست.

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)
چیه علائمت؟

تاری دید یطرفه

بی حسی ی طرف بدنم

سردرد شدید

حالت تهوع

این چیزا

من جدی نگرفتم چون میگرن هم دارم گوشم درد گرفت و پشت بندش علائمم بدتر شد تشدید شد رفتم دکتر گفت گوشت هیچ مشکلی نداره و حتما به اون علائم مربوطه ی برگه نوشت گفت برو پیش این دکتر نوبت دهیش سخته اینو نشون بدی سریعتر نوبت میده چون علائمت خطرناکه🥺

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

تاری دید یطرفه بی حسی ی طرف بدنم سردرد شدید حالت تهوع این چیزا من جدی نگرفتم چون میگرن هم دارم ...

ببین اینا ممکنه از  کمبود ویتامینم باشه یا عصاب یادمه بعد زایمانم منم یه علائمایی اومد سراغم مثل بی جون شدن پاها ضعف منگی سر مور مور شدن بدنم گزگز جرئت نکردم برم پیش دکتر چون ۶سال قبلشم این علایمو داشتم از عصاب بود رفتم پیش روانپزشک قرص خوردم خوب شدم‌ . جوابش کی میاد

خواهش میکنم برای حاجت دلم صلوات بفرستین
انشالله که چیزی نیست چند سالته عزیزم ازدواج کردی 

ن بابا قشنگ بچم😐فقط ۱۶ سالمه...

اونروزم رفتع بودم دکتر یکیو حتی ۱۰ سال بزرگتر از خودم ندیدم بین مریضا

ببین اینا ممکنه از  کمبود ویتامینم باشه یا عصاب یادمه بعد زایمانم منم یه علائمایی اومد سراغم مث ...

من تازه نیست این علائم چند ساله

از اعصابمم فک نکنم باشه کمبود ویتامینم ندارم اوکیم من اهمیت نمیدادم ولی دیگ دکتر ک اینحوری گفت مجبورم اهمیت بدم خودمم نگران شدم

فردا عصر

ن بابا قشنگ بچم😐فقط ۱۶ سالمه... اونروزم رفتع بودم دکتر یکیو حتی ۱۰ سال بزرگتر از خودم ندیدم بین مر ...

وای پس الکی نگرانی  من فکر کردم سنت بالاس  چیزی نیست به دلت بد راه نده به مریضی هم فکر نکن که جذبش نکنی 

من تازه نیست این علائم چند ساله از اعصابمم فک نکنم باشه کمبود ویتامینم ندارم اوکیم من اهمیت نمیدادم ...

از کجا میدونی کمبود ویتامین نداری! اکثره زنهای ایرونی کمبوده ویتامین د دارن کمبود ویتامین د هم این علائمارو داره. من خودم فوبیای بیماری دارم خیلی برام سخته یه علائم میاد سراغم شبو روزم گریه میشه

خواهش میکنم برای حاجت دلم صلوات بفرستین