من علائمشو دارم دکترا هم تا علائممو گفتم قیافشون یجوری شد ک قشنگ معلوم بود ب یچیزی شک کردن دکتره نوار مغزمم دید گفت تغییراتش یجوریه ممکنه به مغزت اسیب رسونده باشه جواب ام ار ای هم بیار سریع
من میترسم😐نکنه واقعا چیزیم باشه؟🥺
تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریختبه من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما
از کجا میدونی کمبود ویتامین نداری! اکثره زنهای ایرونی کمبوده ویتامین د دارن کمبود ویتامین د هم این ع ...
کم خونی دارم فقط
من اینجوری نیستم ولی حرفا و قیافه دکتره همش تو ذهنمه میخواست چیزی بگه حرفشو خورد مشخص بود به چیزی شک کرده ازش پرسیدم گفت حالا جواب ام ار ایتم بیار ببینم دیگ هم چیزی نگفت
تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریختبه من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما
کم خونی دارم فقط من اینجوری نیستم ولی حرفا و قیافه دکتره همش تو ذهنمه میخواست چیزی بگه حرفشو خورد م ...
دکترا بدون عکسو ازمایش سواد ندارن . تا میری میگی موهام میخاره هزارتا ازمایش مینویسن نترس چون میخواد جوابش بیاد مطمئن شه بعد نظر بده به شهید ابراهیم هادی نذر بگو واسطه بشه بین خودتو خدا سالم باشه ان شالله هم سالم هست فردا جوابو گرفتی بازم تاپیک بزن
گرفتم ولی باید حتما ببرم پیش دکتر تو ام ار ای که مشکی نبود ولی تفسیر جواب ازمایش خون رو بلد نیستم بعدش حتما میام بهتون میگم ممنون که جویای حالم هستید❤❤❤