2777
2789
عنوان

نکنه من ام اس دارم؟🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 24 پست
وای پس الکی نگرانی  من فکر کردم سنت بالاس  چیزی نیست به دلت بد راه نده به مریضی هم فکر نکن ...

خب چون بالا نیس نگرانم دیگ اول جوونیم بخوام مریض بشم خیلی اذیت میشم

بهش فکر نمیکردم هیچوقت دوروزه هی حس میکنم چیزیمه از اونجاییم ک هرچی حس میکنم درست در میاد یخورده میترسم😐🥺

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

از کجا میدونی کمبود ویتامین نداری! اکثره زنهای ایرونی کمبوده ویتامین د دارن کمبود ویتامین د هم این ع ...

کم خونی دارم فقط

من اینجوری نیستم ولی حرفا و قیافه دکتره همش تو ذهنمه میخواست چیزی بگه حرفشو خورد مشخص بود به چیزی شک کرده ازش پرسیدم گفت حالا جواب ام ار ایتم بیار ببینم دیگ هم چیزی نگفت

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم خونی دارم فقط من اینجوری نیستم ولی حرفا و قیافه دکتره همش تو ذهنمه میخواست چیزی بگه حرفشو خورد م ...

دکترا بدون عکسو ازمایش سواد ندارن . تا میری میگی موهام میخاره هزارتا ازمایش مینویسن نترس چون میخواد جوابش بیاد مطمئن شه بعد نظر بده به شهید ابراهیم هادی نذر بگو واسطه بشه بین خودتو خدا سالم باشه ان شالله هم سالم هست فردا جوابو گرفتی بازم تاپیک بزن 

خواهش میکنم برای حاجت دلم صلوات بفرستین
دکترا بدون عکسو ازمایش سواد ندارن . تا میری میگی موهام میخاره هزارتا ازمایش مینویسن نترس چون میخواد ...

نوارمغزو دید اینجوری گفت

چشم میزنم ولی فردا نمیبرم پیش دکتر تا جواب ازمایشمم بیاد اما خودم میتونم ترجمش کنم 

عزیزم چیشد گرفتی جواب آزمایشو؟

گرفتم ولی باید حتما ببرم پیش دکتر تو ام ار ای که مشکی نبود ولی تفسیر جواب ازمایش خون رو بلد نیستم بعدش حتما میام بهتون میگم ممنون که جویای حالم هستید❤❤❤