2777
2789
عنوان

کیا دلشون گرفته

53 بازدید | 9 پست

نمیدونم چرا تا میاد ی چیزی درست بشه ب اتفاقی میوفته...استرس شدع بخشی از زندگیم....بی دلیل استرس دارم و افکار منفی

🔪درخواست دوستی قبول نمیکنم🔪                                      حتی شما دوست عزیز  🌺

مننن 

کاشکی ب جای دلم نفسم میگرفت🙂🫰🏻

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809
مننن  کاشکی ب جای دلم نفسم میگرفت🙂🫰🏻

🥲🥲🥲 امیدوارم روزی بیاد که شبش با ذوق فردا بخوابم 

🔪درخواست دوستی قبول نمیکنم🔪                                      حتی شما دوست عزیز  🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲🥲🥲 امیدوارم روزی بیاد که شبش با ذوق فردا بخوابم 

اوهوممم🥲

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809
منم همینطورم.خسته شدم‌.دلم گرفته‌..اگ چند دقیقه یادم بره بعدش انگار غم عالم تو دلمه

منم همینطور ....دلم قدیما رو میخواد 

منم همینطورم.خسته شدم‌.دلم گرفته‌..اگ چند دقیقه یادم بره بعدش انگار غم عالم تو دلمه

انگار داعم تو دلم رخت میشورن

واقعا..قدیما چ میدونستم غم چیه.ناراحتی چیه...له شدن چیه..دشمن شاد شدن چیه....الان..

😢😢دقیقا ...نه استرسی بود نه غمی بود نه دردی بود..هعی روزگار