رفتم دکتر میگه شلی واژن داری ولی درحد نیم سانت از نظرمنه دکتر خوب قابل قبول عمل نیاز نیست اعتماد به نفس تو بالا ببر ولی اگه میخوای عالی بشی بیا عمل کن وبازم تاکیدکرد نظرمن پزشک نیاز نداری عمل کنی هزینه عمل هم ۳۰تومن چون دکتر خیلی خوبیه؟۳۰تومن شوهرم بهم داده ولی میگه به حرف دکترت گوش بده این ۳۰تومن بهت دادم تانگی به خاطرپول جای من باشین چیکار میکنین ؟
اگه از نظر سلامتی و جسمی برات مشکله برو عمل کن، وگرنه اگه زیباییه نه، خودت و همه جوره دوست داشته باش
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات
بی خیال شوهرت ازت راضی عمل برا چیته درد بکشی میشه دلیلت برا عمل بدونم
حس بدی یه دکتربهم داد من بعد زایمان فهمیدم مثل قبل نیستم ولی شک داشتم رفتم یه دکتر بهم گفت وای خیلی وحشتناکی انگار چندشکم زاییدی و پیشنهاد لیزر اینا داد منم خیلی افسرده شدم و ناراحت تا بعدیک سال تونستم بیام تهران پیش به دکتر مخصوص خود بیماریم که گفت نمیگم مشکل نداری ولی نیم سانت خیلی کم با یه روش خاص اندازه گرفت گفت من اگه پولکی بودم میگفتم بیا عمل کن ولی از نظر من خوبی نیازی نسبت مگر اینکه بخوای عالی عالی باشی
من خودم بعد زایمانم احساس میکتم عین قبل نیستم صداشم درنیوردم🤣شوهرمم متوجه نشده چون بدنم خودمه من بیشتر حس میکنم. ولی هرگز عمل نمیکنم بااینکه فقط ۲۴ سالمه
دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات
شما هم طبیعی بودین ؟بله دکترهم گفت آدم بعد بارداری عوض میشه تو دیگه خیلی حساس شدی
بله ۷ ماه پیش.
حتی احساس میکنم ببخشید بزرگتر هم شده اندامم.
بعد زایمان هیکلم کاملا برگشت به سابق اندامی و خودمم بی بی فیسم همه چی اوکیه فقط گاهی خودم تو تنهایی خودم فک میکنم با زایملنم به اون ناحیه صدمه وارد شد.