2777
2789
عنوان

ازدواج بامردی پولدار اما...!!!!!

1128 بازدید | 63 پست

سلام من 22سالمه ی دخترسه ساله دارم ازشوهرم جداضدم

سه ماهه جداشدم امادوساله درگیرطلاقم، ازچندجا تاطلاق گرفتم خواستگارداشتم اما چون فعلا زود بود نیومده ردشون کردم دوتاشون پسربودن دوتاشون مردکه قبلازن داشتن وطلاق دادن

وشرایطشون ازنظرخانوادم اوکی بودولی ازنظرخودم آش دهن سوزی نبودن که قبول کنم البته ازنظرخانوادم چون من طلاق گرفتم همه شرایطا اوکیه😡 

الان ی خواستگاردارم چهل سالشه دوتاپسر داره یکی کلاس هفتم یکی کلاس دوم 

زنش طلاق گرفته 

این مردخیلییییییییی وضعش توپه خیلیاااا 

اما خودم سریع ردکردم تاخواهرش حرف خواستگاری زد که بیان گفتم ن اصلا اما میدونم بازمیان 

خواستم نظرتون بپرسم جای من بودید همینکارومیکردید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴۰ ساله میشه متولد ۶۱

خیلیم زیاد نیست

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

اگه بچه نداشت قبول میکردم حوصله  لوس بازی بچه کس دیگه رو ندارم بعدم ۲۲ سال سنی نیست که بخوای خودتو اسیر چنین موردی کنی به خاطر پول 

به کسی که به ویژه در سنین جوانی طاقت تحمل وجود خسته کننده ی دیگران را ندارد و به حق از معاشرت با آنان ناخرسند می گردد و به انزوا رانده می شود، توصیه می کنم که عادت کند، قدری از تنهایی خویش را به همراه خود به جمع ببرد، یعنی بیاموزد که حتی در جمع نیز تا اندازه ای تنهایی خود را حفظ کند، هر چه می اندیشد فورا ابراز نکند و همچنین آنچه را که می گویند زیاده به جد نگیرد،, و از دیگران نه از حیث اخلاقی، نه عقلی انتظار بسیار داشته باشد و بنابراین بی اعتنایی را در برابر نظرات آنان در خود استوار کند که این مطمئن ترین روش برای اعمال شکیبایی در خور تحسین است   شوپنهاور / در باب حکمت زندگانی🌻 خدایا بهم صبر بده رنج این روزامو تحمل کنم 😔🙏🏻