2777
2789

اره برای زندگیم بود

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوهوم برای عشقم 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
چون کتک میزنه.خداروشکر همیشه اونه ک سرهمه داد میزنه. مامانمم ببینی دلت بحال مظلومیتش میسوزه دیگه روت ...

الان چنمد سالته؟؟به طور جد جلوش در بیا و بهش بفهمون که قرار نیست هرطور میخواد میتونه با بقیه رفتار کنه

دیدم شبه دیدم تاره قصه داس و گندمزاره اما باز دلم امید داره به صبح به آفتاب
الان چنمد سالته؟؟به طور جد جلوش در بیا و بهش بفهمون که قرار نیست هرطور میخواد میتونه با بقیه رفتار ک ...

خوب یابد پدرمه.احترامش واجبه. اون دیگه عوض نمیشه،  هرگز.بدترمیشه وبهترنه. تو محیطی بزرگشده ک کتک خورده و زور شنیده، فک میکنه درست همینه. شاید باورتون نشه بعضی رفتاراش اگه بگم. مثلا بعد خوردن غذا اگه سفره دیر جمع کنیم یا دوثانیه بعدش آب نبریم براش یا مث خان ها کنترل تلویزیون ندیم دستش یا حتی شبکه ای غیر از اونیکه بابام میخواد بزنیم و.... سریع داد میزنه وفحش نثار مامانم میکنه.حتی اگه یکیمون گوه بخوره بگه امشب سیرم شام نمیخورم، اونروز روز مرگشه

خوب یابد پدرمه.احترامش واجبه. اون دیگه عوض نمیشه،  هرگز.بدترمیشه وبهترنه. تو محیطی بزرگشد ...

واقعا عجیبه

دیدم شبه دیدم تاره قصه داس و گندمزاره اما باز دلم امید داره به صبح به آفتاب