2777
2789
عنوان

کسایی ک کنکور دادید و دارید 🥲

195 بازدید | 22 پست

معضل تایمو چجوری حل میکنید ؟

تستای زمامداری ک نمیتونیم حلشون کنیمو چیکار کنم . روزانه چقد تست خوبه کلا 🥲و اینکه به نظرتون کنکور استاندارد میمونه یا نه .مرسیی

خسته و امیدوار

من الان یازدهم انسانی ام به رشته دام پزشکی علاقه خیلی خیلی زیاد دارم موقع انتخاب رشته کسی کمک نکرد الان میتونم عمومی ها رو بالای 80 بزنم تخصیصی ها هم مثلاً فقط دهم بخونم یا مبحث های مهم 20 درصد بزنم میشه🥺چون امسال آخرین فرصت از سال دیگه تاثیر معدل میاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همینطور که هست میمونه

زمان فقط با تکرار حل میشه و مهارت تست زنی

باید سوالاتی که سریعتر حل میشن، سوالاتی که بلدی ولی طول میکشه تا حل شه و سوالاتی که بلد نیستی رو تشخیص بدی و علامت گذاری کنی و به همین ترتیبی که گفتم جواب بدی :)

همینطور که هست میمونه زمان فقط با تکرار حل میشه و مهارت تست زنی باید سوالاتی که سریعتر حل میشن، سو ...

روزی چند تا بزنم از تخصصی ها خوبه؟ مثلا واقعا هر مسئله فیزیک ک حل میکنم نوع حدید داره زده شدم اصلا انگار حوصله ندارم . طبیعیه ک اولش بلد نباشم حل کنم؟  چقد حب کنم راه میفتم‌

خسته و امیدوار

روزی چند تا بزنم از تخصصی ها خوبه؟ مثلا واقعا هر مسئله فیزیک ک حل میکنم نوع حدید داره زده شدم اصلا ا ...

فیزیک گاج نقره ای رو بگیر همشو‌ بزن تا جایی که میشه، همه ی سبکای سوال رو پوشش داده تقریبا

یکی درمیون هم بزنی خوبه

بعد از این کار همه ی سبکای سوال رو دیدی تقریبا :)

فیزیک گاج نقره ای رو بگیر همشو‌ بزن تا جایی که میشه، همه ی سبکای سوال رو پوشش داده تقریبا یکی درمیو ...

مثلا ممکنه تو کنکور سوالایی بیاد که کلا تیپشو ندیده باشم ؟ میدونم چند تا خیلی سخت هست ولی مثلا کلا جوری باشه ک تیپشو حل نکرده باشم . این قلمچی لعنتی هر چی حل میکنم نمیشه کلا اعتماد به نفسمو گرفته 

خسته و امیدوار

مثلا ممکنه تو کنکور سوالایی بیاد که کلا تیپشو ندیده باشم ؟ میدونم چند تا خیلی سخت هست ولی مثلا کلا ج ...

احتمالش خیلی کمه

نهایتا هر درسی یک یا دو سوال جدید داشته باشه که اصلا لزومی نداره وقت بذاری براش

یادت باشه تو برای قلمچی درس نمیخونی، برای کنکور میخونی

اگه با سوالات کنکور اوکیی و کنار میای، قلمچی رو هم تا حد خوبی جلو میبری

اگه قلمچی خیلی برات فاجعه شده و مثلا حدود ۱۰٪ میزنی، روش مطالعت ایراد داره 

احتمالش خیلی کمه نهایتا هر درسی یک یا دو سوال جدید داشته باشه که اصلا لزومی نداره وقت بذاری براش ی ...

نه گزینه دو ثبت نام کردم امسال میگفتن استاندارد تره والا .پس گاج نقره ای خوبه بگیرم . بعد وقتی یه تستی رو بلد نیستم هر چی کلنجار  رفتم پاسخ نامه رو نگاه کنم درسته ؟ 

و اینکه ممنون .

خسته و امیدوار

من الان یازدهم انسانی ام به رشته دام پزشکی علاقه خیلی خیلی زیاد دارم موقع انتخاب رشته کسی کمک نکرد ا ...

با بیست درصد نمیشه پزشکی اورد , با یه مشاور خوب صحبت کن ، میتونی بیاری ولی باید خوب بخونی درسا رو

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
روزی چند تا بزنم از تخصصی ها خوبه؟ مثلا واقعا هر مسئله فیزیک ک حل میکنم نوع حدید داره زده شدم اصلا ا ...

اگه توی‌ هر یه ساعت از اختصاصی ها بتونی ۳۰ تا تست اموزشی بزنی یعنی متوسط هستی و جای پیشرفت خوبی داره اما این یه چیزیه که شخصیه برای همه یه نسخه نمیشه پیچید ، ممکنه گاهی یه مطلب سنگین باشه تستای کمتری بزنی یا یه مطلب ساده باشه تستای بیشتری بزنی

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی