عزیزم چون چربی داری یه تیشرت گشاد بپوش شیکر ببر با یه شلوار جذب کن وقتی پاهاتو ببینی توی آینه تشویق بشی از سوی پاهات بعد شام باشگاه یه جفت کتونی راحت موهاتو ببند دم اسبی
واقعا یعنی اشکال نداره یه تیشرت بلند گشاد بپوشم بد نیست؟ طرح داشته باشه اشکال نداره؟
نه اشکالی نداره چون شکم داری پهلو یکم خجالت میکشی توی محیط باشگاه برای اون گفتم چون خودم تجربه دارم اولین روز همه خانما کمر باریک داشتن من لباس جذب پوشیده بودم خیلی معذب بودم نمیخام تو هم تجربه کنی
وای منم قراره فردا برم ثبت نام کنم ولی هرچی فک میکنم روم نمیشه جلوی اون همه آدم بپر بپر کنم یعنی چطور بگم کلا خجالتی هستم
قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد میکنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا خدایا قلبم شکسته🤺💔 میدونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم». خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی میدونم که میشنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی. خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰. خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش مامان دوتا جوجه فسقلی
لگ تیشرت یا بلوز ورزشی کفش تمیز که تو باشگاه بپوشی یه بطری آب
بنظرم تو باشگاه پوشیده بپوشی بهتره چون همه عرق میکنن ..دستگاهای تو باشگاه یه حالت چسبناکی داره و به هرحال تمیز نیس ...حالا هر چقدم تمیز کنن ...پوشیده بپوش که پوستت به جایی نخوره
مرسی عزیزم برای trx چقدر امادگی بدنی لازمه؟ شنیدم خیلی سنگینه و اسیب میزنه درسته؟
تی ار ایکس یکمسنگین عست ولی آسیب زننده نه
اگر مربی تون باهاتونمبتدی کار کنه ک راه بیفتید خوبه ولی اگ بخواد خیلی حرفه ای شزوغ کنه اذیت میشی
اگر سوالی راجع به باشگاه یا ورزش داری ازم بپرس،در خیلی از موارد چون حوصله طرف مقابل رو ندارم اصلا اعلانش رو باز نمیکنم و نخونده پاک میکنم خودت رو اذیت نکن بانو