2777
2789
عنوان

یکی از کاربرا تاپیک زد ک

309 بازدید | 49 پست

ک دارم اماده میشم برم خونه ی مامانم 

با دیدن تاپیکش دلم لرزید اشکم سرازیر شد 

و خوابم برد خواب دیدم رفتم خونمون مامانم اونجاس 

تا دیدم عین پروانه دور سرم میچرخید 

میگفت خیلی وقته نیومدی اینجا با دستای لرزونش 

پزیرایی میکرد ازم 😓بعد رفت تو اتاق جوری ک 

من نشنوم به ابجیم میگفت فلانی (من ) خیلی 

ضعیف شده میخام یه چکاب ببرمش 

داشتم بال در میوردم از خوشحالی ک پسرم بیدارم کرد 😭

بازم شکرش ک خدا عیدیمو داد مامانم چند لحظه 

تو خواب دیدم ولی هیچی مثل اغوشش ارومم نمیکنه 😪

تو رو خدا تا مادر و پدرا هستن قدرشون بدونین 

ک بعد نشه براتون حسرت مثل من 💔

ممنون میشم روز عیدی مامانمو یه صلوات یا فاتحه 

مهمون کنین🙏

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔

💙💔

خب من بمب انرژی هستم🙂 متاسفانه یا خوش بختانه حرفاتون ناراحتم نمیکنه.... دوست عزیز   "میتونی هر جور دوس داری فکر کنی "   وقتی داشتم اسم کاربری انتخاب میکردم دوست بچگیام پیام داد و کاربریم این شد😄 ناگفته نمونه که هنوزم عاشق عروسکممم😆

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشک جمع شد تو چشام با متنت

روح مادر عزیزت شاد❤️🖤

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

عزیزم🥲🖤خدا رحمتشون کنه

منم مادربزرگم رو زود از دست دادم یادمه همسایمون همیشه ب مامانم میگفت دارم میرم خونه مامانم،مامانم برام فلان چیز رو خریده و .... 

من همیشه حسرت رو تو چشمای مامانم میدیدم

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
خدا رحمتش کنه فاتحه خوندم 😔

ممنونم فدات شم 💚

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔