2777
2789
عنوان

یکی از کاربرا تاپیک زد ک

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 49 پست
اشک جمع شد تو چشام با متنت روح مادر عزیزت شاد❤️🖤

😥 ببخشید ناراحتتون کردم 

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔
روحشون شاد منم امروز بیشتر از همیشه دلتنگ بابامم،وقتی دیشب و امروز  همه جمع بودیم قشنگ جای خال ...

خدا بیامرزشون 

ولی من بعد از مامانم دیگه جایی تو اون خونه ندارم 

همینه ک گفت خیلی وقته نیومدی😓

جای بعضی از ادما در زندگی      پر نمی شود       زخم میشود       و تا ابد می ماند                      مثل جای خالی مادر💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادریه  فرشته ی زمینی  ممنون عزیزم

چقدر عالی

من خدا رو شکر این حس رو نسبت به خواهرانم دارم

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
خدا رحمتشون کنه عزیزم🥀 من چی بگم ک هستن و خونشون نمیتونیم بریم ای خدا

مرسی فدات شم 

چرا؟ دورین حتما

روحشوون شاد دلم پرکشید واسه مامانم💔😔

😓😓 میفهمم

روحشون شاد منم امروز بیشتر از همیشه دلتنگ بابامم،وقتی دیشب و امروز  همه جمع بودیم قشنگ جای خال ...

خلاء ایی که هیچ وقت پر نمیشه حتی در شادترین لحظه ها 

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
خدا بیامرزشون  ولی من بعد از مامانم دیگه جایی تو اون خونه ندارم  همینه ک گفت خیلی وقته ن ...

ممنونم

نمیدونم چی بگم ،خدا ب دلت آرامش بده،اگ میتونی برو سرخاک مامانت،یا اینکه براش خیرات بده،اینجوری خیلی آروم میشی..

با متنت دلم تن گ شد برای مامانم، یه شب خواب دیدم قراره برم حج عمره انگار میخواستم سوار هواپیما بشم ت ...

شک نکن مادر و پدر فرشته ن خوشا به سعادتت 

ک میتونی جبران کنی 

من خیلی حسرت رو دلم مونده چون نتونستم 

جبران کنم واسش خیلی کارا ک میتونستم 

ولی نکردم 😓😭بمیرم واس دلش

خلاء ایی که هیچ وقت پر نمیشه حتی در شادترین لحظه ها 

دقیقا 💔

چقدر عالی من خدا رو شکر این حس رو نسبت به خواهرانم دارم

خدا حفظشون کنه💚

نه بخاطر اخلاقای بابام 😞

مثل خودمی منم بخاطر کارای بابام دیگه نمیرم 

اونجا 

شک نکن مادر و پدر فرشته ن خوشا به سعادتت  ک میتونی جبران کنی  من خیلی حسرت رو دلم مونده ...

عزیزه دلم، من مامانمو خیلی دوسش دارم هفته ای یکبار میتونم برم اگه بخودم بود هرروز میرفتم، طفلی اونقدر پا درده که خدا می‌دونه و بس

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
ممنونم نمیدونم چی بگم ،خدا ب دلت آرامش بده،اگ میتونی برو سرخاک مامانت،یا اینکه براش خیرات بده،اینجو ...

خیلی دلم میخواست امروز برم سرخاکش 

من یه شهر دیگم شوهرمم سرکاره نشد برم