2777
2789
عنوان

انگار طالع ما رو با بدبختی نوشتن

110 بازدید | 7 پست

تو عمر ۲۱ ساله م شاید فقط یه بار یه عروسی رفته باشم

ولی مثلا عید فطر امسال همکار بابام ‌مادرش فوت کرد پا شدیم رفتیم عزاش تو روز عید فطر

همیشه عیدامون خراب میشه

یه بار شب یلدامون دم بیمارستان گذشت چون عمه هام خودشونو کشیدن کنار همه بابامو انداختن جلو که مامان بزرگمو ببره بیمارستان در حالی که ما قرار بود مهمونی بریم جایی و مهمونامون بهم خورد 

خدا لعنتشون کنه واقعا

دور و بریای ما زندگی رو به دهن ما زهر کردن

اینا که گفتم دو تا مثال از یه عالمه بدبختی بود

چند وقتی هم هست مادر بزرگ پدریم سکته کرده افتاده رو تخت همه عمو عمه هام خودشونو کشیدن کنار مونده بابای من که مامانمم باهاش میرن پرستاری 

اخه یعنی چی زهر شده به دهن ما این زندگی چرا همه چی گردن ما میفته خب 

عمه هام روز جمعه نمیومدن مراقبت کنن ازش گفتن روز تعطیلمونه ولی ما همیشه روز تعطیل و عید نداریم همیشه گند میخوره توش 

خسته شدم 

خدا نکنه ایشون فوت کنند اون وقته ک عمه هات غبطه میخورن 

عین خیالشون نیس واقعا از خداشونه بمیره 

خدا لعنتشون کنه 

بابای من کارمنده بخدا صبح و شبش درگیر کارش وپرستاری شده

مادرم که عروسه تازه خیلیم بهش بی احترامی کردن همیشه داره جور اینارو میکشه

یعنی چی اخه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عین خیالشون نیس واقعا از خداشونه بمیره  خدا لعنتشون کنه  بابای من کارمنده بخدا صبح ...

عزیزم پدر بزرگ مادربزرک شوهر منم دقیقا همین حالتو داشتند .همه بچه هاش از خداشون بود بمیرن .همشم کاراشون رو دوس مادرشوهر پدرشوهرم بود ...

حالا خدا اجر شما رو کنار میذاره فقط تو رو خدا با مادر بزرگ بد رفتاری نکنیدا .. دلش بشکنه ادم بدبخت میشه . ولی همین ک بهش لطف کنید لبشو ب خنده بیارید کلی دعاتون میکنه 

عزیزم پدر بزرگ مادربزرک شوهر منم دقیقا همین حالتو داشتند .همه بچه هاش از خداشون بود بمیرن .همشم کارا ...

نه بدرفتاری که نمیکنن ولی خب مادربزرگ من اصلا به مادرم خوبی نکرده بود و اصلا مادرم دل خوشی از این خانواده نداره

نگهداریش خیلی سخته واقعا چون خیلی سکته بدی داشته و به شدت خانم بد قلقی هست که خیلی غر میزنه 

دائم هم نیاز به پزشک و مراقب داره باید دائم پول پرستار بدن 

حالا احتمالا ببرن خانه سالمندان که پزشک ازش مراقبت کنه چون خیلیم سنگینه و کمر آدم داغون میشه

دستشویی هم اختیار نداره یه طرف بدنش لمسه خیلی سخته واقعا

خودشم میگه خانه سالمندان راحت تره دوس داره همش یکی مراقبت باشه اخلاقش اینجوریه دوس داره به یکی دستور بده همش

پدر بزرگ مادر بزرگا قرار نیست هزار سال عمر کنند بالاخره پیمونه همرشون سر میاد .. خدا کنه آدم سربلند ...

با وجود این همه بچه 

فقط بابای من و مادر من درگیرن خیلی سخته واقعا 

زندگیمون زهر شده

نه بدرفتاری که نمیکنن ولی خب مادربزرگ من اصلا به مادرم خوبی نکرده بود و اصلا مادرم دل خوشی از ...

ععه مادربزرگ شوهر منم همین بود .حتی موقعی ک مادرشوهرم براش غذا میپزه انگار ک ی بچه ۵ ساله داره اسپزی میکنه هی میگفت حالا نمک بزن حالا ادویه بیار . نسوزه ... ترشی بیار اب بیار   اوووه ولی پارسال اخرش فوت شد.شرمندگیش موند واسه اونا ک نیومدن نگهداریش ..

شما از خدا بخواه خدا شفای عاجل بده خدا