2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس ممکنه اشتباه باشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2412 بازدید | 91 پست
ایشالله همه منتظرا دامنشون به حق این روز عزیز سبز بشه  ممکنه بی بی اشتباه باشه؟

فکر نکنم.البته من خودم دوروز از موعدم میگذره بیبی هام هاله پخش میکنن ولی من به منفی بودن گذاشتم.ولی این فکر کنم درست باشه

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه بارداری پوچ باش اگه بتات کم بود

۱۱ روز قبل ازمایش دادم سونو فقط مایع کلدوساک نشون داده بود دکتر بهم گف اگه تا ۲۰م پریود نشدی دوباره ازمایش تکرار کن که اول گفتم بی بی بزنم بعدش

ممکنه بی بی اشتباه شده باشه؟

۱۱ روز قبل بی بی زدم دوتا منفی بودش ولی این مثبت بود

بی بی احتمال داره اشتباه باشه اما آزمایش بتا قطعا درسته، سونو هم که دادی فکر نکنم باردار باشی

روزی که ازمایش دادم هم بی بی منفی بود هم ازمایشم 

ولی اولین بارمه بی بیم مثبته 

فکر نکنم.البته من خودم دوروز از موعدم میگذره بیبی هام هاله پخش میکنن ولی من به منفی بودن گذاشتم.ولی ...

من ۱۸ روز گذشته اولین بارمه این همه گذشته

من ۱۸ روز گذشته اولین بارمه این همه گذشته

چرا زودتر نزدی

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
۱۱ روز قبل زدم منفی بود ازمایشم منفی بود ولی دیشب بالا تنم خیلی درد میکرد دلم خیلی درد میکرد که دوبا ...

حرفات بهم امید میده

پس شاید مال منم مثبت شه

عکس اون منفی رو داری؟

بیبی نداری یه دونم بزن حتما نشون میده اگه مثبت باشی

اسی ازمایشت و سونو منفی بوده . این شاید مثبت کاذب باشه . عفونت نداری؟؟ دارو نخوردی؟

نه اصلا هیچی 

عفونت هم ندارم چک شدم 

اخه ۳ روز بالا تنم درد میکنه سفت شده سرگیجه هم دارم اولش فکر کردم شاید کم خونم 

ازمایش و سونو واسه ۱۱ روز قبل همون موقع بی بی زدم منفی بود