خانما ۱۸ روز از موعدم گذشته و پریود نشدم درد پریودی میاد و ول میکنه ولی نمیشم ۱۱ روز قبل ازمایش بتا دادم منفی بود سونو هم ۸ روز قبل چیزی نشون نداد امروز بی بی زدم ممکنه اشتباه باشه؟ همیشه هم نامنظم هستم ولی ۱۸ روز تاخیر نداشتم
ایشالله همه منتظرا دامنشون به حق این روز عزیز سبز بشه ممکنه بی بی اشتباه باشه؟
فکر نکنم.البته من خودم دوروز از موعدم میگذره بیبی هام هاله پخش میکنن ولی من به منفی بودن گذاشتم.ولی این فکر کنم درست باشه
🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
۱۱ روز قبل زدم منفی بود ازمایشم منفی بود ولی دیشب بالا تنم خیلی درد میکرد دلم خیلی درد میکرد که دوبا ...
حرفات بهم امید میده
پس شاید مال منم مثبت شه
عکس اون منفی رو داری؟