2777
2789

بچه ها چند ساله افسردگی مزمن دارم یه مدت دارو خوردم همش منو میخوابوند از اونموقع خوابم زیاد شده . خیلی تنبلم دستم به کار خونه نمیره ‌‌. بی انگیزه ام وقتی یه کارو شروع میکنم تموم نمیکنم. ولی از همه بیشتر چیزی که لطمه به زندگیم میزنه باعث میشه به زندگیم نرسم . زندگیمو مادرم جمع میکنه شامو نهار میزاره و تمیز میکنه خونه رو شوهرمم خیلی خوبه اونم وقتایی که هست کار میکنه ولی نسبت به خودم خیلی حس بدی پیدا کردم . الان یه ماهه بچم بدنیا اومده شده غوز بالاغوز خوابم انقدر زیاده که فقط مامانم به دادش میرسه من فقط شیرش میدم . از یه طرف چیزی که افسردگیمو تشدید کرده اینکه قیافش به یه عمش رفته که شدیدا زشته کله ریز پوست سیاه دماغ بزرگ چشما عین دکمه هر کی هم میبینتش میگه این پسره یا این بچه چه زشته چقدر دماغش بزرگه . خودم چهرم خوبه همش میترسیدم نکنه به عمه هاش بره دقیقا شد همون که میترسیدم 

بچه قیافش ۱۰۰ بار میچرخه عوض میشه 

چی میگی به خودت بیا 

عمه اش کیه 🙄

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیبایی همه چیز نیست ،باید شخصیت بچه رو قوی بار بیاری که از درون زیبا بشه ،خودت خیلیا رو دیدی زیبا نیستن ولی جذابیت دارن،پوست سیاه هم زشت نیست شما تعریفت از زیبایی رو باید تغییر بدی،همین که بچت از نظر جسمی و روحی سالمه خدا رو شکر کن

خود عمه هاش گفتن شبیه ماس ولی کاش به خودت میرفت 

باور کن بچه هر روز یه شکل 

صب کن خودت میبینی

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن

هر مادری دلش میخواد دخترش بهش شبیه باشه بچه من اصلن هیچ شباهتی با من نداره . شوهرم تو بارداری میگفت دخترمون یه خانم زیبا مثل خودت میشه. زیبایی برا دختر خانم خیلی شرطه حالا معمولی باشه اشکال نداره ولی شکل عمه هاش واقعا بده . خود شوهرم میگفت خواهرام خودشون مثل داداش میمونن برام قیافه زن ندارن . واقعا انگار مردن که روسری انداختن سرشون فکر میکردم شاید از اونا هم ببره ولی نه اینکه کامل مثل اونا بشه