ببین کار دکترت خیلی مهمه ک خوب قالب بگیره. اوایل خیلی زخم میکنه انقد باید بزاری تو دهنت هی بری دکتر ازش بزنه ک لثه عادت کنه. بهترین نوع دندون هم آلمانی هست رنگش طبیعی هس. اگ لابراتوار خوب میشناسی بری همونجا برات قالب بگیرن درست کنن خودشون شاید خیلی قیمت مناسب تر بشه تا مطب. چندتا دندون داری؟ کامل متحرک میخوای بزاری؟ دستیار دندون پزشک بودم من
ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
[QUOTE=244125756]ببین کار دکترت خیلی مهمه ک خوب قالب بگیره. اوایل خیلی زخم میکنه انقد باید بزاری تو دهنت هی بری دکتر ...[/QUOTEفک بالا اسیابیارو و ی دندون جلو بالا
lebas_kodak gogolii پیج اینستام پر از لباس دخترونه شیک ووییی❤
اذیت نمیکنه برو بزار. دندون جلو رو ایمپلنت کن ک ثابت باشه هزبش ی کم بالاست ولی بقیه رو متحرک بزا
ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
سلام بچه ها من فک بالا کلا بحز دو سه تا بقیه از انتها شکسته دکترم میگه بالا همه رو بکش ۸ دوماه دیگه بیا تا ایمپلنت بزار هم وقت هم هزینشو ندارم چکار کنم؟
ببخشید دوستم من یه دندون دارم که نیازبه عصب کشی داره وشکسته است. ولی ریشه سالمی داره. ارزش داره درست ...
اگ ریشه سالم باشه و تاج داشته باشه حتما عصب کشی و روکش انجام بدین