2777
2789

چرا جواب درد دلامو نمیدی چرا هر بار دلم شکسته تر از قبل میشه میبینی و چیزی نمیگی خدا خدا خدا خدا خدا خدا اجازه نده ب وجودت ب عدالتت شک کنم 😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مطمئن باش خدا بندش رو ناامید نمیکنه چون تجربه کردم این حالت رو

حتما حکمتی هست تو این غم ک ب خیرت میشه انشالله

انشالله  حال دلت همونی بشه ک میخوای

لطفا لطفا لطفا قضاوت ممنوع❌❌                  این کاربری متعلق به دونفره   👭                            پس خواهش میکنم از رو تایپ ها سوتفاهم پیش نیاد🙏صاحب کاربر من و خواهرم هستیم من متاهلم و خواهرم مجرد 

عزیزم خدا همیشه هست و میبینه 

من خودم با چشم دیدم 

ولی باید بدونیم این دنیا واقعا مزخرف تر از چیزیه که به نظر میاد خود خدا هم میگه اینجه محل آزمایش یعنی هر چیزی ممکنه برات پیش بیاد 

ولی به این باور داشته باش که خدا هست

عزیزم خودتو به خدا نزدیکتر کن 

نماز بخون مخصوصا نماز شب 

نمازهای نافله دعا ذکر و ... هم باعث آرامش دلت میشه هم اینکه نشون میده بهش نیاز داری و صد در صد نتیجه میگیری 

Patience is the height of respect for God's  wisdom

خدا اگه قرار بود صدای کسی رو بشنوه صدای من بنده درموندش و میشنید سالهاست دلم میشکنه هر روز هر روز بدتر و شدید تر و خم به ابروش نمیاره دستمو نمیگیره دلش برام نمیسوزه 

میگم اصلا مطمئنید خدایی هست؟!:) 

من فکر میکنم ادم کارایی که امروز انجام میده فردا شو رقم میزنه 

در واقعا سرنوشت ساز زندگی خودتون هستید 

قرار هر گند کاری که امروز میکنید و فردا نتیجشو میبنید ببندیدش به خدا و...