2777
2789
عنوان

بیاید باهم درددل کنیم

300 بازدید | 62 پست

بیاید باهم درددل کنیم از خودمون بگیم از این روزگار دلم خیلی پره از این ادما

کسی ندارم باش حرف بزنم کمکم کنه حتی خواهر ندارم محرم اسرارم باشه  بیاید مث خواهر نداشته ام باشید☺💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خواهر ندارم برادرم ندارم

حتی دختر خاله دختر عمو اینا هم ندارم که باهاشون درد دل کنم😔

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
منم خواهر ندارم برادرم ندارم حتی دختر خاله دختر عمو اینا هم ندارم که باهاشون درد دل کنم😔

چقدر سخت 😔😔😔

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
چقدر سخت 😔😔😔

آره تنهایی خیلی بده

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
4 ساله مامان نمیشم توی شهر غریب تکو تنهام دلم ی نینی میخواد

منم شهره غریبم و مثله تو ۴ سال بچه دار نشدم ..

کاملا درکت میکنم خواهر

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌
آره تنهایی خیلی بده

چند سالته عزیزم...خودتو سرگرم کن و کمتر به چیزهایه منفی و نا امید کننده فکر کن.