2777
2789
عنوان

تاخیر در پریود و ترشح پنیری

4811 بازدید | 25 پست

سلام من 6 ماهه اقدامم همیشه پریودم منظم بود خودم و شوهرم کل ازمایشاتمون خوب بود منم مشکلی نداشتم اما تو معاینه دکتر گفت ترشحات زیاده اسمیر دادم عفونت شدید باکتریایی و کم هم قارچی. این ماه بعد از 3 بار اقدام آزمایش رو بردم دکتر و گفت کلا نزدیکی نداشته باش تریپل سولفا واژینال و آزیترومایسین و لاکتوفم داد که مصرف کردم. الان یکروز از موعدم گذشته پریود نشدم اما ترشحات پنیری شروع شده. آخه من قبل مصرف دارو هم چنین ترشحاتی نداشتم الان با دارو نباید بهتر میشد؟ چرا ترشحات پنیری دارم؟ جمعه موعدم بود هنوزم پریود نشدم با اینکه کمرم خیلی درد میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه داروهات تموم شد ، چهار روز بعد از استفاده پماد باید بری دکتر ، 

ترشحات پنیری بخاطر عفونت هست ، البته اگه درست تشخیص داده باشی ، چون شما پماد هم استفاده می‌کنی اضافه پماد بیرون می‌ریزه ، فعلا نمیشه قطعی نظر داد، چهار روز دیگه اگه پریود نبودی و باردار نبودی برو دکتر که از نظر عفونت بررسی کنه 

فردا هم بی بی چک بزن انشالله مثبت باشه ، اصلا شاید هم بارداری 😁

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
عزیزم اگه داروهات تموم شد ، چهار روز بعد از استفاده پماد باید بری دکتر ،  ترشحات پنیری بخاطر ع ...

ممنون عزیزم آره اگه پریود نشدم دکتر میرم ولی برام جالبه قبل از مصرف دارو که عفونت شدید بود و اصلا نکاتی مثل خشک کردن و نداشتن لباس زیر تو خونه و دامن پوشیدن و... رو رعایت نمیکردم این ترشحات رو نداشتم فقط ترشح سفید ساده زیاد دا‌شتم..بدون بو و خارش و هیچ علامتی... الان هم البته سوزش خارش و بو نداره ولی چرا الان بعد از اتمام داروها و اینهمه رعایت بهداشت اینجوری باید بشه..حتی لباس زیرهای قبلی رو انداختم رفتم جدید خریدم فقط بیرون میرفتم میپوشیدم تو آفتاب خشک میکردم و قبل استفاده اتو میکردم.. خیلی رعایت کردم این ماه. .. 

عزیزم اگه داروهات تموم شد ، چهار روز بعد از استفاده پماد باید بری دکتر ،  ترشحات پنیری بخاطر ع ...

یعنی تا 4 روز بعد از تموم شدن پماد ممکنه ذراتش بیرون بیاد؟؟؟؟ 

چرا پریود نمیشم پس؟ 

فقط کمرم خیلی درد میکنه و پاهام گاهی

ممنون عزیزم آره اگه پریود نشدم دکتر میرم ولی برام جالبه قبل از مصرف دارو که عفونت شدید بود و اصلا نک ...

اتفاقا گاهی عفونت شدید باشه ترشحات به شدت چسبنده میشن و چون غلظت دارن حجمشون کم به نظر میرسه ، الان شاید بهتر شده باشی و داری دفع می‌کنی ، فقط باید بری دکتر تا تشخیص بده بهتری یا نه 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
یعنی تا 4 روز بعد از تموم شدن پماد ممکنه ذراتش بیرون بیاد؟؟؟؟  چرا پریود نمیشم پس؟  فقط ...

بقایای کرم داخل میمونه دکتر به من می‌گفت همیشه باید چهار روز صبر کنی بعد بیای که کرم قاطی ترشحات نباشه و نشه عفونت رو تشخیص داد

سانی زمانی که پارسال عفونت داشتی و دارو و پماد مصرف میکردی پریودت هم تاخیر داشت؟ 

یادم نیست راستش چون اون موقع تو مود اقدام نبودم حساب روزها رو نداشتم و برای پریود روز شماری نمی‌کردم 

جهت اینکه تکلیف اونایی که بعدا اینجا میان و میخونن مشخص بشه من اون ماه که ترشح پنیری داشتم دو روز بعدش بی بی مثبت شد و باردار بودم و درواقع ترشح پنیری علامت بارداریم بود

جهت اینکه تکلیف اونایی که بعدا اینجا میان و میخونن مشخص بشه من اون ماه که ترشح پنیری داشتم دو روز بع ...

عزیزم شما اون ماه هایی که عفونت شدید داشتی پریودیت عقب میفتاد-؟

منم این ماه پاپ اسمیردادم جوابش اومد عفونت شدید دارم

حالا 9 روزه عقب انداختم ممکنه از عفونت باشه؟

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺