2777
2789
عنوان

تاخیر در پریود و ترشح پنیری

| مشاهده متن کامل بحث + 4819 بازدید | 25 پست
عزیزم شما اون ماه هایی که عفونت شدید داشتی پریودیت عقب میفتاد-؟ منم این ماه پاپ اسمیردادم جوابش اوم ...

نه عزیزم با عفونت شدید درست سر موقع پریود میشدم.... موقعی که عقب انداختم باردار بودم با وجود مصرف دارو برای عفونت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ی سال ترشح پنیری داشتم چند روز پیش رفتم دکتر درکمال ناباروری گفت هیچ عفونتی نداری.ماه قبل بعد پریودم ترشح پنیری داشتم خودم پماد کلوتریمازول ۲.۳روز زدم بعدم ۵.۶روز کلیندامایسین رحمم پاک شد.بنظرم درمانش اینه هربار حس کردی ترشح داری پماد بزنی که شدید نشه

نه عزیزم با عفونت شدید درست سر موقع پریود میشدم.... موقعی که عقب انداختم باردار بودم با وجود مصرف دا ...

منم الان 10 روزه عقب انداختم فک میکردم فقط به خاطرعفونته

وروز 5 هم ازمایش منفی شد

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
عزیزم ی سوال پاپ اسمیر دادی بعدش پریودت دردناک نبود؟

عزیزم هنوز پریود نشدم الان 10 روزه عقب انداختم 

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
منم الان 10 روزه عقب انداختم فک میکردم فقط به خاطرعفونته وروز 5 هم ازمایش منفی شد

معمولا همه با عفونت عیب ميندازن من مورد عجیبی بودم چون نه سوزش نه خارش نه تاخیر هیچ علامتی نداشتم فقط پاپ اسمیر عفونت رو نشون داد ترکیبی از قارچی و باکتریایی رود البته بیشتر قارچی

معمولا همه با عفونت عیب ميندازن من مورد عجیبی بودم چون نه سوزش نه خارش نه تاخیر هیچ علامتی نداشتم فق ...

منم هیچکدومو نداشتم 

البته همش زیرشکمم و کمرم درد میگرفت برای همون مشکوک شدم رفتم

اولین باره پریودی مو انقد عقب میندازه!

جهت اینکه تکلیف اونایی که بعدا اینجا میان و میخونن مشخص بشه من اون ماه که ترشح پنیری داشتم دو روز بع ...

بسلامتی عزیزم منم همینطور شدم ترشح پنیری و سمت چپم درد می‌کنه و البته چن روز قبل لکه بینی داشتم ولی قطع شد البته پریودیم تا مرتبه هیچ رابطه ترسناکی نداشتیم خیلی میترسم باردار باشم چون بچه دارم دیگه نمیخام خیلی میترسم