2777
2789
عنوان

اخلاق مرد یا پسر فروردین

248 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها خوبید. کیا شوهرشون یا دوست پسرشون فروردینی هست رفتارشون با زنشون ججوراست چکارا میکنن یا با دوست دخترشون. یا اگه تو فامیل دیدید چکارا مبکنن 

خیلیییی ممنونم 

بعد اینکه با زن آذر ماه جور هست یانه 

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید 
داداشم  زن دلیل ب تمام معنا  خیلی مهربونه وبا اخلاق

چکارا برا زنش میکنه مثلا کادو میگیره؟ 

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فروردینی خودخواه‌ترین آدم روی زمینه

من حتی حاضر نیستم با یه فروردینی همکار بشم چه برسه ازدواج

خصوصیات عنصر آتش رو بخون متوجه میشی

همشم علمیه و بر اساس امواج الکترومغناطیس کهکشان و ستاره‌ها

توکل به خدا♥️
فروردینی خودخواه‌ترین آدم روی زمینه من حتی حاضر نیستم با یه فروردینی همکار بشم چه برسه ازدواج خصوص ...

واقعا؟ 

پارتنرمن فروردینیه

اگه بخواد کاری رو انجام بده و اراده بکنه، به بهترین شکل انجامش میده و تا انتهای اون مسیر پیش میره

خیلی مغرورِ باهمه ولی بامن خیلی شوخ و مهررربونه

ی رفتارایی داره که بقیه اصلا باورشون نمیشه این همون آدمه

پیش بقیه جذبه داره، مغرور، میخوادبگه تقریبا حرف حرفه خودشه

ولی بامن اصلا اینجوری نیست و خیلی مهربون و حمایتگر و احساساتیه

بنظرم شخصیت جذابی دارن

واقعا؟ 

شوخی ندارم عزیزم. اینا حرفای زیست شناس برتر دنیاست

نه من

که انرژی روی جنین اثر میذاره

ببین ولی چون آذر ماهی هستی خودتم عنصر آتش هستی 

ممکنه باهم بسازین ولی ممکنم هست همش دعوا داشته باشین چون شما خودخواهی اونم خودخواهه

توکل به خدا♥️
پارتنرمن فروردینیه اگه بخواد کاری رو انجام بده و اراده بکنه، به بهترین شکل انجامش میده و تا انتهای ...

همینکه میگی "حرف حرف خودشه"  به نظرت خودخواهی نیست؟ توی رابطه نظر هرکدوم از طرفین باید به یک میزان ارزش داشته باشه

و اگه الان خودخواهی نمیکنه چون هنوز به دستت نیاورده

ولی مشخصه دیگه خودت داری میگی

به نظرم چشماتو باز کن، به جای عاشق شدن

توکل به خدا♥️
همینکه میگی "حرف حرف خودشه"  به نظرت خودخواهی نیست؟ توی رابطه نظر هرکدوم از طرفین باید به یک می ...

عزیزم من دوساله ایشونو میشناسم

خیلی هم درمورد این مسائل باهاش صحبت کردم و کاملا میدونه من چجوریم و اصلا نمیتونه نظرشو به من تحمیل بکنه، فقط باهم مشورت میکنیم و تصمیم میگیریم

توی صحبت هام هم گفتم، بابقیه اونجوریه و بامن اصلا اینجوری رفتار نمیکنه

بنظرم هرآدمی خودش به طرف مقابل این رو نشون میده که چطور باهاش رفتار بشه.

من توی رابطم محدود نشدم که نگران این مسئله باشم 

و اگر بنده رو بشناسید و پیام هامو دیده باشیدداخل تاپیک ها، متوجه خواهید شد که اصلا ادمی نیستم که زیربار حرف زور برم.

شاید اول رابطه اینجوری بود، ولی بخاطر من خیلی خودشو اصلاح کرد❤️

پارتنرمن فروردینیه اگه بخواد کاری رو انجام بده و اراده بکنه، به بهترین شکل انجامش میده و تا انتهای ...

براتون جکار میکنه 

براتون جکار میکنه  

تایمی که دنبال کار بودم و هرروز باید میرفتم اینور و اونور مصاحبه شغلی، همیشه همراهم بود و‌کمکم میکرد چون من باید اسنپ میگرفتم و خب خیلی سخت بود برای من.

ما همکلاسی هستیم، همیشه چه برای درس، چه برای کار، حمایتم میکنه و اعتماد بنفسمو میبره بالا

برای مناسبت ها همیشه یه دسته گل بزرگ میخرره

هروقت میاد دیدنم واسم یه شاخه گل رز میخره چون میدونه گل رز خیلی دوست دارم.

اگه قرارباشه با دوستاش بره بیرون، منم بهش پیشنهاد بدم، منو الویت قرار میده و..... کارای این شکلی

توجه برای من خیلی مهمه، واسه همین کلا زیاد توجه میکنه

تایمی که دنبال کار بودم و هرروز باید میرفتم اینور و اونور مصاحبه شغلی، همیشه همراهم بود و‌کمکم میکرد ...

وای چ خوبه و مهربون. خدابراتون حفظش کنه