دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5373 عنوان بلیط قطار 147 بازدید | 3 پست سلام بچها نمیدونین وقتی فقط بلیطها رو دارم و اون شماره صورت حساب رو ندارم چجوری لغوشون کنم؟میزنم شماره صورت حساب و شماره تلفن میخواد سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد 1401/04/18 | 22:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلبوسه عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 221 من از سایت علی بابا گرفتم واسه استرداد شمارمو زدم یه کد اومد اونو زدم درست شد و ۷۰ درصد مبلغ برگشت به حسابم
دخترک_قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 5373 من از سایت علی بابا گرفتم واسه استرداد شمارمو زدم یه کد اومد اونو زدم درست شد و ۷۰ درصد مبلغ برگشت ب ... اوووه۳۰درصدشو برداشت؟؟!مستربلیط تا ده ساعت قبل حرکت۱۰درصد جریمه برمیداره سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
گلبوسه عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 221 اوووه۳۰درصدشو برداشت؟؟! مستربلیط تا ده ساعت قبل حرکت۱۰درصد جریمه برمیداره خب من دیر تر اقدام کردم