2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1052451 بازدید | 16131 پست
نه عزیزم نگفتم علاعم نداره گفتم سینه تپل تر شده نمیدونم از بلوغه یا تپلی آخه خیلی وزنش تند تند داره ...

عزیزم توکه دیگه خیالت باید راحت باشه با این قد پریودم بشه بالای ۱۶۳ میشه

خداروشکر کن خودتم بخیر گذشته ان شاالله از این به بعد برات همش خیر و خوشی باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرای گلم میشه یه کمکی بهمبکنیدمن سه ماه دیفرلین زدم الان میکرولین گرفتم ایا اینا زیاد باهم فرق ند ...

نه مبکرولین هم خیلی عالی خیالت راحت امپول خوبیه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

عزیزم توکه دیگه خیالت باید راحت باشه با این قد پریودم بشه بالای ۱۶۳ میشهخداروشکر کن خودتم بخیر گذشته ...

سلامت باشی عزیزم واقعا سه ساله رنگ آرامش رو به چشم ندیدم همش استرس دخترم رو داشتم دیگه حقم نبود خودم مریض شم ..ولی خودم حس میکنم قدش به ۱۶۰ هم نرسه اینجوری که پیش میره

خواهرای گلم میشه یه کمکی بهمبکنیدمن سه ماه دیفرلین زدم الان میکرولین گرفتم ایا اینا زیاد باهم فرق ند ...

نه مهم نیست زیاد ..منم ۹ ماه دیفرلین زدم بعدش دکتر با رضایت خودش عوض کرد گفت تقریبا یک کار میکنند

دقیاسی ۴ ماه بعد قطع میکرولین دیدم دخترم سینه ش برجستگی کوچولو داره و تند تند وزن میگیره زندگی فکر ک ...

سلام خوبین عزیزم من هم آخرین آمپول میکررولین ۳.۷۵ رو دوماه پیش زدیم و دکترش قطع کرد اما دخترم برجستگی سینه پیدا کرده رشد موهای زائد خیلی بیشتر شده

بخدا نگرانت بودم امشب به نیت شما اومدم ببینم هستید یا نهحالت چطوره ؟بهتری خداروشکر؟

سلامت باشی انشاالله..میام همیشه میخونم پیاما رو ولی چیزی نمی نویسم ..بله عزیزم خوبم ممنونم دیگه پذیرفتم راهی نیست

زندگی جان ایشالا خیلی زود سلامتیت رو بدست میاری حق داری این استرس ما مادر ها رو از پا انداخت دختر من ...

سلامت باشی عزیزم..واقعا هیچ چیزی تو دنیا ارزش این همه غصه و استرس رو ندارد حتی بچه که از وجود آدمه ..دختر من بشدت درونگراس جاییشم درد بگیره نمیگه ولی امشب تو حمام صدام زد که موهاش رو چک بکنم ببینم کف نمونه روش ..موهای زاعد پایین تنه خیلی بیشتر از چند ماه پیش شدن

آزاد این قیمت؟اخه من دیفرلین ۳.۷۵ و سه و نیم خریدم با سه ماهه یعنی یه قیمته؟

من همین که میگن ایتالیایی هست سه ماه اش رو این قیمت گرفتم،فرانسوی گرونتره،ولی دکتر گفت ایتالیایی بگیر،دوز اول رو تیر ماه ۳۷۵۰گرفتم داروخانه هاش فرق میکرد