2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1054176 بازدید | 16167 پست
من هیچ وقت فکرشو نمیکردم اینقد بلوغ بتونه ذکر و فکر ما مامانا رو بگیره ما چطوری بزرگ شدیم پریود شدیم ...

من امروز مطب بودم باورت نمیشه چقد انرژیم گرفته شده واقعا میگم خدایا چه راه سختیه از طرفی دخترم برای امپولها اذیتم میکنه نمیزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هیچ وقت فکرشو نمیکردم اینقد بلوغ بتونه ذکر و فکر ما مامانا رو بگیره ما چطوری بزرگ شدیم پریود شدیم ...

قربونت عزیزم

همه مون همینجوری بودیم یه نسل بیچاره انگار یه جرمی کردیم که به بلوغ رسیدیم مامانم فقط ۱۹ سال ازم بزرگتره من پریود شدم مامانم ۳۰ سالش بود. یعنی میخوام بگم پیر نبود

ولی ۱ کلمه باهام حرف نمیزدم روش برمیگردوند ازم من پیش خودم بدتر استرس میگرفتم ... هیچ وقت درباره هیچی برام توضیحی نداد فقط یبار خاله م سربسته بهم گفت جریان چیه الان دخترم انقد باهام راحت کوچیک ترین مسائل ش بهم میگه یاد بدبختی های خودم میفتم چرا انقد به ما ظلم شد

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

راستش هزینش برام زیاده ولی هیچ داروخونه ای میکرولین با بیمه نمیدهامروز دکترم گفت برات رهگیری هم مینو ...

من خودمم اصلا تو خوزستان پیدا نکردم ۴ تاش اصفهان بابام برام پیدا کرد. ۱۵ تا دیگه داداشم از یزد پیدا کرد. هرماه ۵ ۶ تا میگرفت برام پست میکرد.. باید بگردی تا پیدا کنی

بله جانم دخترتون متولد چند؟

سلام مامان مهرعکس مچ دست دخترمه دوماهه پریودشده متولدبرج 1سال 94بردم دکترفقط مکمل وکلیسم دادقدش 154وزنشم 46کیلودکترش بهم گفت تا160میرسه قدش ولی اگه بخوام یماه دیگه میتونه براش امپول رشدبزنه نظرت چیه طبق عکسش جای رشدداره یانه

مامان مهرسا من هنوزم نگرانم اون سن استخوان ک جلو رفته هر شب بهش فکر میکنم هر دقیقه هر ثانیه !! دکترا هیچی نمیگه یعنی وزیت بگیره همین براش مهمه..لازمه کاری کنم سن استخوان رادیولوژی یچی گفت دکترا یچی دیگه خودم زمین هوام ..بنظرت کاری باید بکنم یانه..جواب آزمایش و نبردم پیش دکتر هنوز میدونم جواب درست و حسابی بهم نمیده دارویی هم ک میدونم نمیده پس ببرم چیکار ! مامان مهرسا اگر بنظر شما اضطراری هست جواب آزمایش ببرم برا دکتر ؟ دکتره آدمه دلنشینی نیست

مامان مهرسا میشه یکبار دیگه توضیح بدین بعد از قطع دیفرلین علایم بلوغ بخصوص رشد سینه و سرعت گرفتن رشد ...

نه عزیزم نگفتم علاعم نداره گفتم سینه تپل تر شده نمیدونم از بلوغه یا تپلی آخه خیلی وزنش تند تند داره بالا میره همین خودش علامت بلوغه ..موهای زاعدم که داره و کم کم دارن تکمیل میشن ..ولی قدش متاسفانه خیلی کند رشد میکنه واینکه خیلی وقتم هست ورزش رو کنار گذاشته یه وقتایی والیبال میره ..خودم که مریض شدم دیگه حس و حال ندارم بهش گیر بدم ورزش کنه یا کم هله هوله بخوره .. حتی خبر از درسش هم ندارم چجوری پیش میره

سلام مامان مهرعکس مچ دست دخترمه دوماهه پریودشده متولدبرج 1سال 94بردم دکترفقط مکمل وکلیسم دادقدش 154و ...

سلام

به نظرم سن استخوتنیش ۱۱.۵ تا ۱۲ سال حدودا

جای رشد که بله خیلی زیاد داره هنوز سنی نداره. حتما بالا ۱۶۲ میشه

مامان مهرسا من هنوزم نگرانم اون سن استخوان ک جلو رفته هر شب بهش فکر میکنم هر دقیقه هر ثانیه !! دکترا ...

فعلا شرایط ش خوبه چند ماه دیگه صبر کن ببین بلوع ش چطور پیش میره ولی باز اگ خیلی استرس داری ی دکتر که وقت میذاره برا بیمار پیدا کن که خیالت راحت بشه کلا دکترش و اگ میتونی عوض کن منم اعصابم نمیکشه با دکتری ک سر سری رفت میکنه حرف بزنم