2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1004607 بازدید | 15310 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه بعد از قطع امپول یکسال بعد پریود میشن؟ چطوریه اصلا کسی بود دیرتر پریود بشه

تو خصوصی هم گفتب رشد نداشته. اگ از کمبود ویتامین و چیزی نیست پس حتما هورمون رشدش کمه.

ارمایش بده اگ کم بود نترس. حتما براش بزن 

سن استخوانیش پایین خیلی جا برا رشد داره.  اگ هورمون رشد کمبود داشته باشه خوب رشد نمیکنه

پریودی هم بستگی داره از ۸ ماه بعد قطع تا ۱۸ ماه  ممکن پریود بشن 

میانگین ش ۱۲ ماه ... دختر من ۱۴ ماه بعد قطع پریود شد

هرچی وزنش کمتر باشه دیرتر پریود میشه  وزنش زیر ۴۰ کیلو نگه دار

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

نمیشه که تو ۱۱ سالگی صفحات رشد بسته بشه اصلا همچین چیزی نیست

نه منظورم‌ اینه که بسته شدن صفحات خیلی زود پیش بره. انگار توقف رو انجام نداده باشیم چون یه دکتر گفت دیگه احتمالا توقف واسه شما تاثیر نداره

اونوقت هورمون رشدم نزنم که بیچاره میشم

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

مامان پارمیس لک بینی دختر شما در چه حد بود؟ سن استخوانی چقدر ثابت موند؟

بعد ده روز از اولین تزریق لک داشت اونم فقط لک در حد کثیف شدن لباسش بود کم بود من شش ماهه زدم هنوز مچ رو مجدد چک نکردم ولی همه میگن یا ثابت میمونه یا هر سال شش ماه میره جلو سن استخوان 

بعد ده روز از اولین تزریق لک داشت اونم فقط لک در حد کثیف شدن لباسش بود کم بود من شش ماهه زدم هنوز مچ ...

نه منظورم قبل تزریق بود. لکه بینی داشت؟ در چه حد

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

نه منظورم‌ اینه که بسته شدن صفحات خیلی زود پیش بره. انگار توقف رو انجام نداده باشیم چون یه دکتر گفت ...

امپول کنترل میکنه سن استخوان رو دیگه واسه همونه که رشد قد کمتر میشه اون امپول رشد که میگن تا شش ماه بعد پریود وقتی تنها باشه مثلا من بعد قطع ضد بلوغ امپول رشد رو ادامه میدم تا پریود و شش ماه بعد از اون بعدش میریم دیگه رو مکمل ال آرژنین ورزش و این داستان ادامه دارد🤣

اره داشت که بردم دکتر دیگه خیلی کم یک روز بود

من خیلی ناراحتم که چرا وقتی لکه بینی داشت دکتر به من نداد🥺

یه بارم بعدش پریود شد

کاش میمیردم

من خیلی ناراحتم که چرا وقتی لکه بینی داشت دکتر به من نداد🥺یه بارم بعدش پریود شدکاش میمیردم

عزیزم الانم با یه دکتر عالی مشورت کن سن‌ستخوانی دخترت پایینه ممکن جهش رشدی داشته باشه هر کسی یه شرایطی داره نکنه خدای نکرده امپول بزنی سرعت رشدش کم بشه 

عزیزم الانم با یه دکتر عالی مشورت کن سن‌ستخوانی دخترت پایینه ممکن جهش رشدی داشته باشه هر کسی یه شرای ...

من زدم آمپول رو

با فرزانه روحانی و مویدنیا مشورت کردم گفتن جهشش تموم شده

راستش دخترمم خیلی کوچولوعه. از نظر روحی هم فکر کردم براش بهتره

دعا کنین بهتر بشه اوضاع

عزیزم الانم با یه دکتر عالی مشورت کن سن‌ستخوانی دخترت پایینه ممکن جهش رشدی داشته باشه هر کسی یه شرای ...

احتمالا از یکی دو ماه دیگه ام هورمون رشد رو شروع میکنه

چون فعلا هورمون رشدش بالاتر از نرمال بود

حالا من بگم که دخترم ۹ سال ۷ ماهش بود که بردمش دکتر و گفت سن استخوانیش ۱۰ سال براش تجویز کرد که باید ...

الان دخترت چندسالشه؟

چند وقت توقف بلوغ زدید؟

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم