2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1003848 بازدید | 15298 پست
الان بعد مدتها کمی ماست خورد ..امروز مریض بود بردمش متخصص کودکان شرایط رو براش گفتم گفت کار خوبی کرد ...

سلام. من باز داشتم پستها رو میخوندم . این پست رو دیدم. حرف دکتر چقدر دلگرمم کرد.

یه پستی کامنتی میخونم میگن بعد پریود کار تمومه و دیر شده یکی اینجوری. اصلا حالم خوب نیست و با دیدن یه پست حالم عوض میشه

خدا کمکمون کنه واقعا

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

ببین سن استخوانی دختر من ۱۱ سال بود قد ۱۴۲ الان ۱۶۱. پس دختر شما خیلی بیشتر میشه خیلی جا رشد داره

کآش دختر منم پریود نمیشد و آمپول میزدم🥺

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هورمون در کل چند ماه زدید؟ تاثیر داشت ماهی چقد قد کشید

من حدودا 8 ماه زدم تو اون 8 ماه حدودا 5 سانت قد کشید .البته دو ماه آخر کلا یک سانت رشد کرد لخه از یه طرف هم شنیده بودم بیشتر از 6 ماه بعد پریود تزریق نشه . بعدش پدیاموند تا 4 ماه مصرف کرد . الانم کلسیم و ویتامین دی ذو مرتب میدم بقیه مکمل رو یه خط در میون البته یه دو ماه مکمل اصلا ندادم .

من حدودا 8 ماه زدم تو اون 8 ماه حدودا 5 سانت قد کشید .البته دو ماه آخر کلا یک سانت رشد کرد لخه از یه ...

ممطمئنید بیشتر از ۶ ماه از پریود نباید مصرف بشه؟😭پس چرا دکتر دختر من نداده بهش هنوز

نکنه باز اشتباه کنن

ترخدا مامانا اگر میدونین راهنمایی کنین 

الان نباید من هورمون رشد شروع میکردم

همین الان دارم از حسرت میمیرم که چرا روز اول پریود یا موقع لکه بینی دکتر دیفرلین نداد نمیخوام حسرت این به دلم بمونه دیگه😭

با یه بار پریود هم جواب میده دختر منم لک بینی داشت مهم سن استخوانه که بالا نیست توکل بر خدا انشالله ...

مامان پارمیس لک بینی دختر شما در چه حد بود؟ سن استخوانی چقدر ثابت موند؟

ممطمئنید بیشتر از ۶ ماه از پریود نباید مصرف بشه؟😭پس چرا دکتر دختر من نداده بهش هنوزنکنه باز اشتباه ...

۶ ماه بعد پریود هورمون رشد تنها میدن ک رشد کنه  (وقتی که نمیخوان پریود و تاخیر بندازن فقط هورمون رشد میدن تا سریع تر ب قد نهایی برسه)

وقتی میکرولین میزنی دیگه محدودیت ۶ ماهه نداره

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

۶ ماه بعد پریود هورمون رشد تنها میدن ک رشد کنه (وقتی که نمیخوان پریود و تاخیر بندازن فقط هورمون رشد ...

اخه میترسم توقف بلوغ براش اثر نداشته باشه

اخه میترسم توقف بلوغ براش اثر نداشته باشه

توقف بلوغ اثر نداشته باشه یعنی چی؟منظورت اینه رو روند بلوغ تاثیر نذاره و بلوغ ش سریع پیش بره

یا رو قدش تاثیر نداشته باشه؟؟

توقف بلوغ اثر نداشته باشه یعنی چی؟منظورت اینه رو روند بلوغ تاثیر نذاره و بلوغ ش سریع پیش برهیا رو قد ...

منظورم اینه کهدصفحه رشدش بسته بشه و سن استخوانی تندتند بالا بره

ممطمئنید بیشتر از ۶ ماه از پریود نباید مصرف بشه؟😭پس چرا دکتر دختر من نداده بهش هنوزنکنه باز اشتباه ...

عزیزم اولا شرایط بدنی بچه ها باهم فرق میکنه سن استخونی دختر من 13.5 بود. با توجه به رشدی که تو اون بازه زمانی داشت من نمی تونستم ریسک کنم بیشتر از اون هورمون رشد و ادامه بدم البته دکترش می گفت ادامه بده .بعد آخه اواخر تزریق دختر من دیگه با هورمون رشدی نداشت . خودم تصمیم گرفتم قطع کنم . شما نگران نباش دختر شما بدون هورمون با مکمل و تغذیه خوب و ورزش حتما رشد خوبی رو داره آخه سن استخونی ش خیلی پایینه. ببین گلم اگه ژن کوتاهی نداشته باشه بهت قول میدم راحت 15 سانت و رشد میکنه

عزیزم اولا شرایط بدنی بچه ها باهم فرق میکنه سن استخونی دختر من 13.5 بود. با توجه به رشدی که تو اون ب ...

متأسفانه عمه ش کوتاهه میترسم به اون بکشه😭

منظورم اینه کهدصفحه رشدش بسته بشه و سن استخوانی تندتند بالا بره

نمیشه که تو ۱۱ سالگی صفحات رشد بسته بشه  اصلا همچین چیزی نیست

حالا من بگم که دخترم ۹ سال ۷ ماهش بود که بردمش دکتر و گفت سن استخوانیش ۱۰ سال براش تجویز کرد که باید امپول توقف بلوغ بزنه منم هیچ اطلاعی نداشتم .چون شوک شده بودم و چند نفر اطرافمو دیدم که دارن میزنن اجازه دادم توقف بزنه نا گفته نماند طی ۶ ماه اخر فقط یک سانت رشد کرد بود .وقتی امپول زدم قد ۱۳۸ و الان قد ۱۴۵ و رشد استخوانی ۱۰/۶ ماه نمیدونم سن خوبیه یا نه امیدوارم رشدش کمتر نشه چون بخاطر امپول دیگه رشد سریع نداره .حالا موندم چکار کنم دکتر خودش میگه قطع کن امپول و یه دکتر دیگه میگه قطع نکن و هورمون رشد هم بزن با اینکه سن استخوانیش پایینه.اصلا شبا خواب ندارم