2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 998182 بازدید | 15143 پست
الان دیدم اینو گفتینهورمون رشد دختر منم بالاس . ینی بالاتر از نرمال میترسم بزنم براش

سلام عزیزم

سن استخوانی دخترت بالاس نسبت به اینکه پریود شده و قدش متاسفانه کوتاه .

به نطرم دکترش عوص کن  من خودم خیلی موافق توقف پریودی نیستم  اگ قد دخترت ۱۴۷ به بالا بود میگفتم نزن  دیگه نهایت ۱۵۸ میرسه

ولی الان قدش کوتاه  سن استخواتی بالا و از همه بدتر پریود شده ک زودتر حد معمول صفحات رشد بسته میشه

اینجا دوتا خانم بودن سن استخوانی ۱۲ بچهاشون پریود شدن با قد ۱۴۲ ۱۴۳. الان بچهاشون ۱۵۴ تا ۱۵۵

باز دختر شما یکم کوچیک تر  ممکن کوتاه تر بشه 

حالا اگ ژنتیک کوتاهی دارین ک طبیعی 

ولی اگ خودتون بلند یا متوسط هستین گناه داره این بچه کوتاه میمونه

بعید میدونم هورمون رشد دخترت خوب باشه چون قدش برا ی بچه ۱۲ ساله کوتاه 

اگ دکتر تشخیص داده هورمون بزنه حتما براش بزن 

اگ توقف کنارش بزنه سن ایتخواتی ثابت میمونه بچه جا برا رشد کردن داره

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالش بود حجامت انجام دادی عزیزم؟ کدوم قسمت ها از بدنش انجام داد؟

۹ سالش بود 

حجامت پشت کتف انجام دادم براش هر دو سه ماه یک بار تکرار کردم سه چهار بار انجام دادم در سال

فعلا امضا ندارم
باشه حتما عزیزم دختر شما چند سالشه؟ قدش چنده؟ فقط الان هشت سالو 9ماهشه بردم واسه حجامت گفت زوده ده س ...

دختر من ۹ سالش بود 

الان دوازده سالشه قدش ۱۵۴ و هنوز پریود نشده 

جای دیگه ببر دختر من سالی یک بار از ۷ سالگی میرفت 

۹ سالش،شد و اینشکلی پیش امد تو سال چهار بار بردم دوبار این وسط حجامت قد انجام دادم اما انقدر که تخم مرغ براش عالی بود حجامت قد نبود 

حدود یازده سالگی سینه هاش جوونه زد الان دوازده سالشه و خداروشکر فعلا پریود نشده 

قدش اون زمان یادم نیست فکر کنم حول و حوش ۱۳۰ بود 

علایم جوونه زدن سبنه ها که شروع شد قدش ۱۴۲ بود 

قرص بن مکس بهش میدم زینگ اصلا نمیدم بهش 

دکتر گفت حتما ورزش بره تا اخر  تابستون هر روز میرفت الان هفته ای دو سه بار میره پروتئین و سبزیجات تو رژیم غذاییش باشه 

ازمایش هورمونی و سونو و عکس مچ دست اون موقع دادم و زیر نظر دکتر غدد کودک بود 

فعلا امضا ندارم
مامان مهرسا وزندگی جان به سوال داشتم دخترم دکترش براش قرص اهن و یه قرص ترکیبی(زینک وکلسیم و منیزیم ه ...

سلام عزیزم من زیاد اطلاع ندارم ولی اینو می‌دونم وقتی بچه ها پریود میشن جوش میزنن شاید بخاطر داروها نباشه بخاطر بلوغش باشه که طبیعیه 

دختر من ۹ سالش بود الان دوازده سالشه قدش ۱۵۴ و هنوز پریود نشده جای دیگه ببر دختر من سالی یک بار از ۷ ...

باید بچه رو هر سال اندازه وزن قد و تست انجام بده ؟؟؟حتی اگر علایمی ندید

دختر زندگی جان هم این اواخر استپ قدی داشت چون دیفرلین درسته سن استخوانی نگه میداره ولی جلوی رشد قدی ...

اره عزیزم این چند. ماه آخر رشد قدش خیلی کم شد البته سه چهار ماه ولی کلا از روند رشدش راضی بودم ..الآنم گفت مدرسه قدرمونو گرفته ۱۵۲ بودم نمی‌دونم دقیق گرفته یا نه خودمم فعلا قدشو نمی‌گیرم از آخرین باری که دکتر بردم هنوز نگرفتم 

باید بچه رو هر سال اندازه وزن قد و تست انجام بده ؟؟؟حتی اگر علایمی ندید

قد و وزن که من میبرم خودتم میتونی تو خونه انجام بدی ببینی رو نمودار هست یا نه 

علایمی نبینید که مشکلی نیست 

من‌ تا علایم دیرم بردم چون ترسیدم دیر بشه

فعلا امضا ندارم
اره عزیزم این چند. ماه آخر رشد قدش خیلی کم شد البته سه چهار ماه ولی کلا از روند رشدش راضی بودم ..الآ ...

شما گفتید دخترتون با دیفرلین قد کشیده من خیلی امیدوار شدم اگر اینطوری باشه خیلی خوب میشه

شما گفتید دخترتون با دیفرلین قد کشیده من خیلی امیدوار شدم اگر اینطوری باشه خیلی خوب میشه

بله عزیزم دختر من دو سال قبل از شروع آمپول سالی چهار سانت قد کشید ولی با شروع آمپول سالی حدود ۷ سانت ولی خب یه وقتایی سه ماه قد نمی‌کشید ولی سه ماه بعدی سه سانت میکشید