سلام دختر من ۹ سال و نیم ش ۱ سال و نیم قبل تاپیک زدم درباره ش ک دکتر بردم که متاسفانه ۲ بار کاربریم ترکید
تجربه م و براتون می نویسم اگه کسی مشکل دختر من و داره با هم دیگه اینجا
صحبت کنیم
دخترم ۷سال و ۹ ماهش بود مو ذاید ناحیه تناسلی دراورد من همون موقع دو تا دکتر فوق تخصص غدد کودکان ک تو اهواز بود بردم ازمایش و چکاب دادن گفتن چیزی نیست ولی دلم اروم نمی گرفت چون می دیدم داره موهاش چرب میشه و عصبی و پرخاشگر میشه...
سلام خدمت همه مامان های عزیز.....مامان مهرسا سن استخوانی رو فقط از روی عکس مچ دست شما میتونید تشخیص بدین؟واینکه تا سن استخوانی چن سال رشد قدی وجود داره
تو ۱۰ ماه قدش خیلی خوب رشد کرده تا تولدش ۱۶۵ میرسهسال دیگه تا تولدش ۱۶۸ میشه۲ سانت هم کم کم اضاف می ...
انشالله..فقط یه سوال دوسال پیش دقیقا ابان ماه عکس مچ دست انداخت خودش ده سال ونیم داشت سن استخوانیش ده سال بود به نظرتون از دوسال پیش تا الان چند سال سن استخوانیش بالا رفته
انشالله..فقط یه سوال دوسال پیش دقیقا ابان ماه عکس مچ دست انداخت خودش ده سال ونیم داشت سن استخوانیش د ...
سلام عزیزم تا حالا چند بارعکس مچ دست گرفتی؟؟ میدونی چقدر ضرر داره ..به نظر من نگیر دیگه من اگه عقل الان رو داشتم فقط اون بار اول میگرفتم دیگه سه تای بعدی رو نمیگرفتم . ..همین اشعه منو بیچاره کرد