2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1002784 بازدید | 15282 پست
ممنونم عزیزم.. امشب بودی و جواب داذی.. ان شاءالله تنت سلامت باشه و این همه تلاش کردی دخترت برسه به ق ...

قربونت برم ممنون انشالله شما هم بهترین نتیجه رو بگیرید و گل دخترتون عاقبت بخیر بشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میترسم آمپول ضد بلوغ بزنم یا رشد..پنجشنبه نوبت سنو دارهمیترسم از کوتاه شدنش.. خودش هم ترسید از اس ...

حالا شاید نیاز به هیچ کدوم از اینها نباشه

چرا انقد زود خودتو باختی؟

جلو بچه اینجوری نکن گناه داره. بیچاره فکر میکنه مشکلی داره

خود این استرس خیلی براش بده

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

مامان مهرسانا.. دخترم ۸ سالو ۴ماهو ۱۶ روزش هست.. این گفته سن بین ۹ و ده... یعنی یسال بیشتره؟ یا دوسا ...

بین ۹ تا ۱۰ میشه  ۹.۵ سال

خودشم ک دیگه ۸.۵ سالش.  تقریبا ۱ سال بیشتر

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من دخترم نزدیک هشت سالشه و قدش 123 هست...می‌خوام کمکش کنم تا عید به چهار سنتی رشد کنه..آیا امکانش هست؟

و اینکه تغذیه به شدت بدی داره و قصد دارم شربت استئوکر ویتابیوتیکس رو براش بگیرم و در کنارش ورزش کنه

این شربت چطوریه؟ کسی مصرف کرده 

من دخترم نزدیک هشت سالشه و قدش 123 هست...می‌خوام کمکش کنم تا عید به چهار سنتی رشد کنه..آیا امکانش هس ...

اگر وزنش کم هست دکتر شربت کلسیم توصیه نمیکنه 

بهتر نیست تحت نظر دکتر بهش مکمل بدین 

حالا شاید نیاز به هیچ کدوم از اینها نباشهچرا انقد زود خودتو باختی؟جلو بچه اینجوری نکن گناه داره. بیچ ...

خداروشکر ک شما هستید

باشه سعی میکنم آروم باشم..ممنون عزیزم

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

مرسی عزیزمولی تو کلاس مدرسه واقعااا معمولی هست خیلی از دوستاش ازش بلندترینحتی چندتا دختر تو فامیلمون ...

سلام عزیزم 

ببخشید گفتید پسرتون چند سال داره؟

علایمش چی هست؟منم به پسر ۱۱و نیم ساله دارم

دختر منم با همین قد و وزن دختر شما و سن ۸ سال و دوماه سن استخوانی ۱۱ سال بود دکتر می‌گفت حتی اگه هور ...

سلام عزیزم خوب هستین وضعیت چطوره بهتر شدی؟

خدا رو شکر پس دخترتون به رشد افتاده انشاالله تا پریود بشه کلی قد می کشه