2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1003918 بازدید | 15298 پست
خیلی ناراحت شدم گلممتاسفانه تیروییدم همش از غصه هست

ممنون عزیزم..بله کاربرا اینجا همه منو میشناسن که چقدررر سر بلوغ دخترم عذاب کشیدم خودمو استرس دادم تا به این روز افتادم ..الآنم قد دخترم دو متر بشه سلامتی من برنمی‌گرده واقعا ارزش نداره غصه نخورید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من ۹ ماه زدم بعد یهو قطع کردم بعد پنج ماه دوباره شروع کردم حدود دوسال و خورده ای براش زدم ..چه ...

الهی شکر

من پست های قبلیتون و خوندم الانم من مثل شما هستم ولی سپردم به خدا

کاری که از دستم برمیاد براش میکنم که بعدا خودمو سرزنش نکنم

فقط یه مشکلی دارم میترسم امپول بزنم قد نکشه

وای عزیزم..‌خدا بهت سلامتی بدهاره واقعااا هیچ چیزی ارزش غصه خوردن ندارهسن استخوانی دخترت الان چند هس ...

الان ۱۹ هم تولد ۱۱ سالگیشه سن استخوانی پنج شش ماه پیش گرفتم همون ۱۱ بود ولی عکس مچ دست اینجا گذاشتم مامان مهرسا می‌گفت ۱۲ هست 

الهی شکرمن پست های قبلیتون و خوندم الانم من مثل شما هستم ولی سپردم به خداکاری که از دستم برمیاد براش ...

من سر همین ترسیدن امپولشو قطع و وصل کردم ..بحدی وسواس فکری داشتم میگفتم کاش درمان رو شروع نمی‌کردم ..رو روح و روان دخترمم تاثیر گذاشتم الان بشدت حساس و ناخن میخوره 

ببین بیشتر از ۲۵ سانت قد نمیکشه با همون جهش حالا به اضافه قد فعلی کن اگر بنظرت اوکی هست اصلا دکتر نر ...

عههه 

میگم چطوری این ۲۵ حساب کردی؟

تیرماه ۱۳۳ بود.. الان ۱۳۵ باشه 

قدمن ۱۵۷ باباش ۱۷۳

ولی داداشام ۲متر قدشون.. عموهاش هم بلند ۱۹۰ ۱۸۰

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

الهی شکرمن پست های قبلیتون و خوندم الانم من مثل شما هستم ولی سپردم به خداکاری که از دستم برمیاد براش ...

آمپول رو که میزنی اگه تو جهش قد باشه جلوی جهش رو میگیره ولی در عوض طولانی تر قد میکشه

من سر همین ترسیدن امپولشو قطع و وصل کردم ..بحدی وسواس فکری داشتم میگفتم کاش درمان رو شروع نمی‌کردم . ...

بله حق میدم بهتون

کاری نمیشه کرد

من شبی که دخترم گفت وای مامان نمیدونم چرا دست به سینم میزنم تیر میکشه تا صبح تو بالکن گریه کردم

ولی شد دیگه..

الان ۱۹ هم تولد ۱۱ سالگیشه سن استخوانی پنج شش ماه پیش گرفتم همون ۱۱ بود ولی عکس مچ دست اینجا گذاشتم ...

عزیزم تولدش هزاران بار مبارک

سن استخوانی تا چند باشه بچه رشد قدی رو داره؟

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

شما امپول میزدی دخترت سالی چند سانت قد کشیدمن دخترم چندین ساله سالی ۵ سانت قد میکشه

دختر من دوسال قبل امپولا سالی ۴ سانت میکشید که من بعدا متوجه شدم. ولی با آمپول سالی تقریبا ۷ میکشید