2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1004065 بازدید | 15300 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان..توروخدا راهنماییم کنیددخترم ۸سالو ۴ماهو ۱۶ روزشه.. سن استخوانی بین ۹تا ده سال نشون داده ...

دختر منم با همین قد و وزن دختر شما و سن ۸ سال و دوماه سن استخوانی ۱۱ سال بود دکتر می‌گفت حتی اگه هورمون رشد هم بزنی قدش بیشتر از ۱۴۵ نمیشه ولی من دکترش رو عوض کردم  وفقط ضد بلوغ زدم ..چند ماهه قطع کردم هنوز پریود نشده و قدش فعلا ۱۵۲ 

خب عزیزم چرا استرس داری ؟ بخاطر سن استخوانی؟من دخترم بلوغش شروع شده بود مگه دخترت علایم بلوغ داره؟

اره هم سن..هم بلوغش.. سینه اش جوانه زده از تولد ۸سالگیش شروع شد.. بلکه هم قبلش شروع شد

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

دختر منم با همین قد و وزن دختر شما و سن ۸ سال و دوماه سن استخوانی ۱۱ سال بود دکتر می‌گفت حتی اگه هور ...

الان سن استخوانیش چنده؟

بنظرت چکار کنم.. اگ دکتر گفت بزن.. منم بزنم؟

اره هم سن..هم بلوغش.. سینه اش جوانه زده از تولد ۸سالگیش شروع شد.. بلکه هم قبلش شروع شد

نگران نباش پیش دکتر متخصص خوب برو

از رحم و سینه سونو میگیرن تاریخ پریودی رو میگن

اگر دکتر امپول داد بزن

من میزنم خیلی تحقیق کردم عوارضی نداره

دختر منم با همین قد و وزن دختر شما و سن ۸ سال و دوماه سن استخوانی ۱۱ سال بود دکتر می‌گفت حتی اگه هور ...

عزیزم یعنی شما دو سال امپول زدی سن‌استخوانی زیاد نشد؟

با این قد دخترت بالای ۱۶۵ میشه

نگران نباش پیش دکتر متخصص خوب برواز رحم و سینه سونو میگیرن تاریخ پریودی رو میگناگر دکتر امپول داد بز ...

شما دخترتون علاعمش تا چه حد بود؟

چند سالشه؟

میترسم اگ دکتر بگه ضد بلوغ بزن جهش قدیش رو از دست بده

دقیقا عین من ..الان پشیمانم اینقدر غصه خوردم تا سرطان تیروئید گرفتم ..هیچ چیزی ارزش غصه خوردن نداره ...

وای عزیزم..‌خدا بهت سلامتی بده

اره واقعااا هیچ چیزی ارزش غصه خوردن نداره

سن استخوانی دخترت الان چند هست؟

سن تقویمی چند هست؟

شما دخترتون علاعمش تا چه حد بود؟چند سالشه؟میترسم اگ دکتر بگه ضد بلوغ بزن جهش قدیش رو از دست بده

ببین بیشتر از ۲۵ سانت قد نمیکشه با همون جهش 

حالا به اضافه قد فعلی کن اگر بنظرت اوکی هست اصلا دکتر نرو

قد خودتون و همسرتون بلنده؟

عزیزم یعنی شما دو سال امپول زدی سن‌استخوانی زیاد نشد؟با این قد دخترت بالای ۱۶۵ میشه

عزیزم من ۹ ماه زدم بعد یهو قطع کردم بعد پنج ماه دوباره شروع کردم حدود دوسال و خورده ای براش زدم ..چهار پنج ماهه قطع کردم سن استخوانی خیلی پیشرفت نکرده بود راضی بودم از آمپولا ..الآنم فعلا پریود نشده ببینم آخرش چند میشه