2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1004065 بازدید | 15300 پست

سلام دوستان..

توروخدا راهنماییم کنید

دخترم ۸سالو ۴ماهو ۱۶ روزشه.. سن استخوانی بین ۹تا ده سال نشون داده

یعنی چی میشه؟

قدش تقریبا ۳ماه پیش ۱۳۳ وزنم الان ۳۴ هس

۲۱ آبان نوبت دکتر داره

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم. ممنون بابت محبت تون😘😘😘میفهمم حالت و درکت میکنم الان چه احساسی دارید استرس اضطراب‌ و ...

مامان مهرساجان بیا ک دارم سکته میکنم😭😭😭😭

مامان مهرساجان بیا ک دارم سکته میکنم😭😭😭😭

چی عزیزم چرا انقد ناراحتی؟؟؟

چیزی نشده که. آخه این همه استرس به خودت و اون بچه میدی.

سن استخوانی ش ۱ سال بیشتر ک اشکال نداره  تازه اگ تشخیص  دکتر درست باشه بعضی وقتها یکم بیشتر میگن

اگ بلوغ شروع شده باشه کنترلش میکنن چیزی نیست 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

کارشناس تغذیه بردم میگفت قدش و اشتباه میگیری میگفت باید زاویه 90 درجه باشه ولی من از تختە نازک و میز ...

مامان هانا جان چرا نمیبری پیش دکتری که ازاین سانتیمترایه قد که به دیواروصله داشته باشه ...خاطرتم جمع بشه بفهمی قد واقعیش چقده...

سلام خدمت همه مادرایی که مثل من شب و صبح میکنند

منم دو ماهی هست امپول دیفرلین میزنم

دخترم نه سالش بود تاره علایم داشت ولی قدش ۱۲۸ بود دکتر گفت حتما بزن منم دو ماهه میزنم

ولی واقعا نمیدونم کارم درست بود یا نه

چی عزیزم چرا انقد ناراحتی؟؟؟چیزی نشده که. آخه این همه استرس به خودت و اون بچه میدی.سن استخوانی ش ۱ س ...

من میترسم آمپول ضد بلوغ بزنم یا رشد..

پنجشنبه نوبت سنو داره

میترسم از کوتاه شدنش.. خودش هم ترسید از استرس من کلی گریه کرد ک نمیخوام قد کوتاه باشم.. الهی بمیرم براش

سلام خدمت همه مادرایی که مثل من شب و صبح میکنندمنم دو ماهی هست امپول دیفرلین میزنمدخترم نه سالش بود ...

عزیزم این آمپول برا چی هست؟

میشه شرح حال دخترتو بگی لطفا

تو دوران بلوغ صفحه رشد زودتر بسته میشه اگه قد کوتاه باشه این امپول و میدن که دیرتر پریود بشه جا برای قد کشیدن داشته باشه دختر شما پریود شده باید ببینی الان سن استخوانی چقدر هست ممکنه خیلی جا برای قد داشته باشه

تو دوران بلوغ صفحه رشد زودتر بسته میشه اگه قد کوتاه باشه این امپول و میدن که دیرتر پریود بشه جا برای ...

نه ۸وسالو ۴ ماهشه..

پریود نشده.. سن استخوانیش بیشتره

دخترشما چندسالش؟

قدو وزنش چقدره؟

سن استخوانیش چند بود ک شروع کردی این آمپولو بزنی؟

چی عزیزم چرا انقد ناراحتی؟؟؟چیزی نشده که. آخه این همه استرس به خودت و اون بچه میدی.سن استخوانی ش ۱ س ...

مامان مهرسانا.. دخترم ۸ سالو ۴ماهو ۱۶ روزش هست.. 

این گفته سن بین ۹ و ده... یعنی یسال بیشتره؟ یا دوسال؟