2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1004811 بازدید | 15329 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۹۰ درصد بخاطر استرس های که میدن پشیمان شدم از دکتر بردن دخترم ..خدا لعنتشون کنه فقط تجارت میکن

درکتون میکنم.من دخترمو ک بردم جوری معاینه کرد و گف وای سینه ش داره رشد میکنه ک انگار بچه گناهی مرتکب شده.قشنگ حس خجالت رو دیدم توی چهره ش.الان حتی خجالت میکشه جلو من لباس عوض کنه

برا هموم اصلا نمیخام دیگه فعلا ببرم دکتر ک بیشتز حساس شه و فک کنه اتفاق بدی داره براش میفته

درکتون میکنم.من دخترمو ک بردم جوری معاینه کرد و گف وای سینه ش داره رشد میکنه ک انگار بچه گناهی مرتکب ...

عزیزممم بمیرم برای بچه های مظلوممون این بلوغ لعنتی چی بود افتاد به جون بچه هامون..منم هر دفه دکتر می‌بردم جلو دخترم می‌گفت بچت حتی اگه هورمون رشد هم بزنی براش قدش به ۱۵۰ نمی‌رسه ..می‌گفت مامان از این دکتر بدم میاد 

عزیزممم بمیرم برای بچه های مظلوممون این بلوغ لعنتی چی بود افتاد به جون بچه هامون..منم هر دفه دکتر می ...

واقعا طفلکی بچه های مظلوممون ک این اتفاق زود براشون شروع شد و ی سری دکتر بیشعور هم نشستن برا درمانشون ک اکثریت جز سود خودشون هیچیه دیگه براشون مهم نیس

عزیزممم بمیرم برای بچه های مظلوممون این بلوغ لعنتی چی بود افتاد به جون بچه هامون..منم هر دفه دکتر می ...

انشاالله ک دختر گلتون ب نهایت سهم قدش از ژنتیکش برسه و عاقبت بخیر و موفق باسه عزیزم

سلام خوش بحال شماهایی ک این پروسه ی بلوغ رو رد کردین و ب اخرای استرس رسیدین،مامان مهرسا،زندگی و بقیه ...

ببخشید عزیزم شما آزمایش و سونوی دخترتون خوب بود؟. منم دلم میخواد یکسال صبر کنم که حداقل یکسال کمتر آمپول بزنه ولی انگار آزمایش هورمونیش خوب نیست.😔

اره خیلی ضخیمه ولی خداروشکر دخترم اصلا اذیت نمیشد

چه خوب خداروشکر دختر گلتون اذیت نمیشه 

برای پسرم دیروز زیر پوستی روی بازو زده جای واکسن 

درد داشت

هنوز خیلی ورم داره و کبوده 

اگر عضلانی دردش کمتر باشه خیلی خوبه 

ببخشید عزیزم شما آزمایش و سونوی دخترتون خوب بود؟. منم دلم میخواد یکسال صبر کنم که حداقل یکسال کمتر آ ...

سلام عزیزم دختر منم توی ازمایشش یکم استروژنش بالا بود ک همونم باعث رشد سینه شده،ولی سونوش هیچ گونه علایم بلوغ نداره و همه چیرو نوشته پیش از بلوغه

بنظرم ک شماهم صبر کنید،اجازه بدیم دخترامون سیر طبیعی جهش قدیشون رو برن ولی با سونو هر ۶ماه پیگیر باشیم و  هرجا دیدیم نزدیکه پریوده و قدش ب حدودای ۱۵۰نرسیده اونموق امپول شروع شه

من فعلا ابن تصمبمو گرفتم

دختر شما چند سالشه؟

سلام عزیزم دختر منم توی ازمایشش یکم استروژنش بالا بود ک همونم باعث رشد سینه شده،ولی سونوش هیچ گونه ع ...

منم دقیقا دلم میخواد همین کار رو کنم اگه خدا کمک کنه و بشه ،، دخترم 7 سال و نه ماهشه ، ولی دکتر آنلاین گفت چون هورمون هاش بالاست و سونوش هم نشانه ی شروع بلوغ رو داشت باید آمپول رو شروع کنیم حالا منتظرم نوبت دکتر حضوری برسه ببینم چی میگه .. خدا کنه بشه حداقل یکسال دیرتر آمپول رو شروع کنم اگه از الان بخواد بزنه حداقل دوسال و نیم باید بزنه