2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1005148 بازدید | 15333 پست
نگران نباش ایشالا درست میشه❤️

خیلی توفکرشم😭😭انگار نمیخواد اصلا بلند بشه.‌ممنون گلم🩵♥️

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
خیلی توفکرشم😭😭انگار نمیخواد اصلا بلند بشه.‌ممنون گلم🩵♥️

شما و همسرت و خانواده هاتون قد بلند هستید؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من الان قدش ۱۵۱ .‌نه اصلا سینه هممون کوچیکه .موی زاعد هم داره ولی کامل نشده

ماشالله خیلی بلنده

کار خاصی کردید یا از اول بلند بوده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بله.‌به شدت. همه بالای ۱۸۵

کلاس بسکتبال نذاشتی بره؟

خیلی تاثیر داره ها

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نه گلم.‌نیاز نیست با این تفاسیر🩵

ممنون که جواب دادید 

اخه بیشتر همکلاسیاش تقریبا علایم بلوغ دارن 

امسال میره پنجم نیمه دومی هم هست 

تا ۸سالگی تقریبا پیش هم سناش بلند بود بعد اون رشدش خییلی کم شده الان دوسه تا دوست صمیمیش که ازش کوتاهتر بودن قدشون بلندتر شده با علایم بلوغ نمیدونم اونا زیاد رشد داشتن یا دختر من متوقف شده

کلاس بسکتبال نذاشتی بره؟خیلی تاثیر داره ها

دکتر گفت ممکنه نتیجه ع‌کس بده بخاطر فشار زیاد به مچ.‌گفت بزارش شنا و بارفیکس. بارفیکس میره

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
دکتر گفت ممکنه نتیجه ع‌کس بده بخاطر فشار زیاد به مچ.‌گفت بزارش شنا و بارفیکس. بارفیکس میره

نگران نباش 

ژنتیک خیلی تاثیر داره مث خودتون میشه حتما

شاید دخترت ازوناس که یهو قد میکشه

ممنون که جواب دادید اخه بیشتر همکلاسیاش تقریبا علایم بلوغ دارن امسال میره پنجم نیمه دومی هم هست تا ۸ ...

خب باید خوشحال باشی علایم بلوغ نداره. دراینده از دوستاش بلند تر خواهد شد.‌دوستاش توی پروسه بلوغ  رفتن و جهش قدی داشتن.‌برای دختر شما بعدا جهش قدی پیش میاد و فرصت قد کشیدنه بیشتری داره🤩

نگران نباش ژنتیک خیلی تاثیر داره مث خودتون میشه حتماشاید دخترت ازوناس که یهو قد میکشه

خداکنه🙏🥲 

سلام دوستان اگر کسی میتونه به منم کمک کنه هنوز وقت نکردم تایپیک رو بخونم شاید جواب سوالام باشه دختر ...

سلام خداروشکر کنید که علاعم نداره هرچه دیرتر بهتر .‌تقریبا همسن دختر کنه قدش چنده؟

خب باید خوشحال باشی علایم بلوغ نداره. دراینده از دوستاش بلند تر خواهد شد.‌دوستاش توی پروسه بلوغ رفت ...

الهیی خدا خیرت بده 

خدا کنه همینطور باشه و مشکلی نباشه 

یه سوال دیگه ببخشید 

چون خیلی لاغره و ضعیف ببرم دکتر برای اینکه یکم وزن بگیره ممکنه علایم بلوغ پیدا کنه یا باعث چاقی تو بزرگسالی بشه؟؟