2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1005475 بازدید | 15336 پست
پری شدی قدت چند بود؟ اخرای پنجم قدت رو یادت میاد؟

16۱فک‌میکنم 

چون اون موقع جزو بچه های بلند کلاس محسوب میشدم 

اگر بخوام دقیقشو بگم فکر میکنم‌بعد از پریودی ۳ یا ۴ سانت قد کشیدم 

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان 

اگر کسی میتونه به منم کمک کنه هنوز وقت نکردم تایپیک رو بخونم شاید جواب سوالام باشه 

دختر من۱۰سال و ۸ماهشه خیلی لاغره قدش ۱۴۲ وزن ۲۵کیلو هیچ علایم بلوغی نداره 

بلوغش دیر نشده؟؟ 

باید دکتر ببرم؟؟ 

تازگیا نه ولی قبلا ازمایش دادم تیروییدم نداشته

16۱فک‌میکنم چون اون موقع جزو بچه های بلند کلاس محسوب میشدم اگر بخوام دقیقشو بگم فکر میکنم‌بعد از پری ...

خب ماشاا...بلند بودی توی این سن. الان دختره من حدود ۳ساله امپول میزنه ،هم رشد و هم تاخیر بلوغ‌‌‌....

الان اخرای پنجمه و میره ششم...قد ش ۱۴۳به زوووور

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
خب ماشاا...بلند بودی توی این سن. الان دختره من حدود ۳ساله امپول میزنه ،هم رشد و هم تاخیر بلوغ‌‌‌.... ...

مرسی عزیزم❤️ دکترش نگفته تا کی باید ادامه بده امپولارو؟

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم
تو گرما نره غذاهای سرد بخوره سیر اینا اصلا نخوره

کلا سردیجات میخوره. گرمی رو الرژی داره

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
ان شاء الله دیرپریود بشه و قدشم خیلی بلندبشه. مامادراغصه هامون تمومی نداره

ما نسل جدید اینجوری ایم

مادرای نسل ما اصلا اینجوری نبودن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مرسی عزیزم❤️ دکترش نگفته تا کی باید ادامه بده امپولارو؟

نه گلم.کلا رشد قدی ش کنده. تمام موهای زایدش هم درومده و  سینه هم داشت درمیورد کم کم که امپول تاخیر زد. بشدت لاغر و کم وزن و کوتاهه

نه گلم.کلا رشد قدی ش کنده. تمام موهای زایدش هم درومده و سینه هم داشت درمیورد کم کم که امپول تاخیر ز ...

نگران نباش ایشالا درست میشه❤️

سلام دوستان اگر کسی میتونه به منم کمک کنه هنوز وقت نکردم تایپیک رو بخونم شاید جواب سوالام باشه دختر ...

نه گلم.‌نیاز نیست با این تفاسیر🩵