2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008312 بازدید | 15402 پست
دختر من تا ۳ سالگی معمولی بود از سه به بعد قد کشید به نظرت می‌تونه اون جهش باشه؟ سه تا شش سالگی ۲۷ س ...

نه بابا جهش رشد قدی بچه ها موقع شروع بلوغ اونم قسمت بندی کردند دکترا

از جوانه سینه

تغییرات هورمونی

شروع فعالیت تخمدانی

تو این تایم جهش رشد شروع میشه

کودکی که میبینی یهو بجه قدش بلند میشه تو یه سالی بیشتر به نوع تغذیه مربوط میشه

اما من خودم به ادل شربت زینک زیاد میدادم اون دوران تحریم نبودیم و شربت های یه شرکت معروف فرانسوی رو میدادم

نه بابا جهش رشد قدی بچه ها موقع شروع بلوغ اونم قسمت بندی کردند دکترااز جوانه سینهتغییرات هورمونیشروع ...

البته منم قبلا اینجا گفتم اون موقع آمپول ویتامین د وقرصش رو دکتر داد همون باعث افزایش قدش شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته منم قبلا اینجا گفتم اون موقع آمپول ویتامین د وقرصش رو دکتر داد همون باعث افزایش قدش شد

دختر کوچولوی من

از ۸ ماهگی وزنش تا دوسالگی تغییر نکرد

خیلی ازمایشات مختلف دادم

رشد قدیشم کند شد

درحالیکه ۸ ماهگی ۱۲ کیلو بود تا پایان دوسالگی همین موند

دکنرش خیلی نگران بود اما ازمایشات چیزی نشون نمیداد

میگفت قدش درسته کند پیش میره ولی خب باز امیدوارکننده س

سه تا ۴ سالگی اومد وسط نمودار خداروشکر

بنظرم این طبیعیه بعضی بچه ها اگر یه تایمی استپ داشته باشن بعد جبران میشه مگه مشکل زمینه ای باشه

پس اصلا فکر نکن جهش اون سال دخترت برای بلوغش باسه

امکانش حتی یک درصدم نیست

الانم که شکر خدا ۱۵۰ هست با سن ۱۰ سال و۸ ماه اشتباه نکنم

حتی یک سال دیگه پریود بشه من مطمینم جهشش تازه شروع میشه و بالای ۱۶۰ میشه

دختر کوچولوی مناز ۸ ماهگی وزنش تا دوسالگی تغییر نکردخیلی ازمایشات مختلف دادمرشد قدیشم کند شددرحالیکه ...

بله عزیزم ده سال و هشت ماهه ولی فک کنم زود پریود بشه چون وزنش بالاس .راستی اگه هموگلوبین خون پایین بیاد رشد قد رو مختل میکنه؟

نمی‌دونم..آخه دخترم هفت سالگی هموگلوبین خونش تا هفت اومد میگم شاید بخاطر اون همون سال خیلی کم قد کشی ...

نه بابا ذهنت کجاها داره میره

بعدش الان مهمه که همه چی عادیه و حتی خوبم هست

تو جای من بودی که از غصه هزاربار دوراز جون سکته زده بودی

اما من همیشه امیدوارم حتی اگر بدونم نمیشه

خانما رفتم پیش دکتر قدش۱۵۱وزن ۵۱۵۰۰ ..البته اول صبحه قدش بلندتره ..عکس مچ دست هم گفت همون ۱۱  آزمایش و سنو نوشته برم انجام بدم ..میگه باید آمپول رو ادامه بدی .سینش رو دید گفت بلوغش خیلی پیشرفتس وقتی سن استخوانی ۱۱باشه ما فرض کنیم ۱۲ ..کجاش پیشرفتس بخدا که این دکتر هم هیچی بارش نیس شانس منه