2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008655 بازدید | 15405 پست
۴ ماه پشت سر هم به تجویز علایی دادم قدش از ۱۳۱ به ۱۳۷ رسید ولی دقیقاً سینه ش هم رشد کرد احساس کردم ت ...

کامل سینه و موهای زاید رشد کرده بود .از جونه زدن سینه تا پریود 2 سال طول کشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دختر من هنوز موهای زاعدش کامل نشدن زیر یه بغل بیشتر اونیکی خیلی کم پایین تنه هم کامل نشده ولی خب موهای بلند و ضخیم داره قیمت پایینش ..به نظرت آمپول قط کنم چقد طول می‌کشه پریود شه؟

سلام اختلاف سنیش با استخوانی ۱/۵ هستبنظرم که حرف دکترا سندیت نداره و بیشتر میشهببین دکتر دخترم حرف خ ...

سلام عزیزم دقیقاً هم همینه دکترا که خدا نیستن طبق درسهای که خواندن یه چیزی میگن ، همین دکتر دخترم  پارسال به من گفت دخترت ۱۴۸ بیشتر نمیشه و باید حتما آمپول بزنی 

اما اینبار خودش گفت نزن و بین ۱۵۲ تا ۱۵۴ میشه 

و من امیدوارم که بیشتر هم بشه 

همچنین دختر شما انشاالله هم عاقبت بخیر بشه هم قد بلند 

روزی یک ساشه بهش میدادید؟ چه داروهای دیگه ای هم دادید بهش

هرشب نیم ساعت قبل خواب یک شاسه کامل میدادم 

به مدت ۱۲۰ روز ، ۶ ماه بود که قد دخترم فقط یک سانت رشد کرده بود البته از لحاظ بلوغ هم تغییری نکرده بود سینه در حد جوانه بود ، شاسه رو که دادم هم قد کشید هم سینه ش رشد کرد 

دکتر سینه ش رو که دیدگفت مرحله ی ۳ بلوغ هستش 

اول گفت ۶ ماه‌ دیگه پریود میشه ولی وقتی سن استخوانی رو دید گفت این سن استخوانی یکسال جا داره برای پریودی و ۱۵ سانت دیگه جا داره برای قد کشیدن 

اما استرس گرفتم میگم نکنه زودتر پریود بشه 

برا دختر شما سوتین استفاده میکرد که پریود شد یا هنوز به اون اندازه نرسیده بود ؟ 

موهای زیر بغل هم کامل رشد کرده بود ؟ چون برا دختر من

ناحیه ی شامگاهی ببخشید هم پر و هم مشکلی 

اما زیر بغل تازه گی ها کمی کرکی رشد کرده

عزیزم اینم عکس

برای دختر شما خیلی بازتر هست از عکس مچ دختر من ولی برای دخترم تو گزارش نوشته یازده مامان مهرسا میگه ۱۲  الان فک میکنم برای دخترم خیلی بیشتره چون خیلی بسته تره الان میزارم با عکس دخترت مقایسه کن نظرت رو بگو 

خانم گلا یه ضد آفتاب خوب معرفی کنید برای دخترم بخرم

ضد آفتاب فلوییدی مای

من برا مهرسا همین گرفتم عالی رد چربی هم نمیندازه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......