2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1011955 بازدید | 15522 پست
دکتر رضایی لتروزول تجویز میکنه ولی به دختر من نداد

شوهرم باهام دعوا میکنه چرا این داروها رو به بچه میدی ولی من میترسم صفحات رشدش زود بسته بشه قدش کوتاه بمونه با اینکه الان نسبت به سنش قدش خیلی بلنده 

مامان مهرسا جان به نظرت به جز مکمل چی بدم دخترم رشد کنه؟مثلا شیرپاستوریزه خوبه یا محلی؟ روزی چند لیو ...

من هیییییچ وقت پاستوریزه بهش ندادم

خدا رو شکر خودش عاشق لبنیات اونم محلی

کل شبانه روز باید ۴ وعده لبنیات بخورن چه شیر باشه چه ماست یا کشک و پنیر و دوغ... البته دوغ جون آب قاطی حجم بیشتر باید بخورن

کنجد هم ک کلسیم خالص ولی زیاده روییش هم خوب نیست هورمون زنانه داره 

سنجد خوبه کلسیم داره یا بادام درختی ک کلسیم زیادی داره

ولی حداقل اون بدن شون پروتین زیاد هم نیاز داره هر روز صد گرم گوشت بخورن و ۱ دونه تخم مرغ ک قد بلندی داشته باشن

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله تایید کرد

سلام 

فک میکنم شرایط دختر منو شما شبیه هم باشه

دخترم در شش سال و هشت ماهگی برای چک آپ پیش دکترش بردمش که متوجه جوانه زدن سینه شد. 

آزمایش هورمونها زنانه پایین بود 

رحم و تخمدان مطابق سنش بود 

عکس مچ دست یک سال کوچیکه تر 

دکترش گفته هر سه ماه باید چکش کنم 

منم حالم خیلی بده 

و نگرانم مخصوصا ک دخترم قدشم بلند نیست و کلا ریزه میزست 

هشت ماه قبلش که دکتر بودم بهش مولتی داد و منم بهش دادم همش حس میکنم از نمونه چون من هم تغذیه دخترم سالمه و هم محیطش اکی هست نه گوشی و فیلم خاصی 

واقعا دلم واسش میسوزه وقتی میبینم بقیه دوستاش هر چقدر میخان فیلم و گوشی میبینن و هله هوله میخورن و تا نصف شب بیدارن ن بلوغ زودرس دارن قدشونم ماشاالله بلند 

سلام عزیزم دختر من وقتی ۹سال و دوماه داشت با قد ۱۴۱ و وزن ۴۰ آمپول رو شروع کرد توکل به خدا اگه علایم ...

خدا رو شکر خیلی خوب قد کشیده تو این ۸ ماه  

خیلی خوشحال شدم براش

عزیزان با تجربه اگر سن استخوانی منطبق حالا دوماه بالا پایین سونو گرافی رحم وتخمدان هم بچگانه ولی س ...

سلام

سن استخوانی تا ۶ ماه کمتر یا بیشتر سن تقویمی هیچ مشکلی نداره

سنو رحم هم که خدا رو شکر خوبه ولی جوانه زدن سینه یعنی دختر شما تازه داره وارد مرحله بلوغ میشه 

تا ۲ سال دیگه احتمالا پریود بشه 

اگ واقعا رشد سینه باشه و بافت چربی نباشه 

منم همه بهم میگن دختر تو خیلی قد بلند میشه،همیشه جزء بلندا بوده،وب هیچ کس نگفتم امپول میزنم براش حتی ...

کار خوبی کردی عزیزم به دخترت هم بگو به کسی نگه منم بجز شوهرم و دوستم کسی نمیدونه دخترمم به کسی نمیگه