2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1011945 بازدید | 15522 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@ازسارابپرس‍

سلام

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام عزیزم انشاالله بالای ۱۶۰میشه🤲فقط چون تحت نظر دکتر نیست هر ماه قدش رو کنترل کنید تا اگه خدای نک ...

ممنون عزیزم اره هرماه قدشو میگیرم دیگه پناه بر خدا من که تلاشمو کردم کلی هم مریضی سر این بلوغ گرفتم از خدا انتظار دارم بهترین نتیجه رو بهم بده

خانما اگه سن استخوانی دخترم درست باشه یعنی سه سال استخوانی فرصت قد کشیدن داره؟؟ اگه اینجوری باشه عال ...

تا وقتی بچه ها وارد بلوغ نشدن سن استخوانی همون یکسال هست ولی بعد از شروع بلوغ و علائم در یک سال دوسال استخوانی بالا میره ولی به جاش بیشتر از قبل بلوغ قد میکشن یعنی بچه ایی که تو بلوغ هست هر ۶ ماه یکسال سال استخوانی بالا میره برای همین هست که ضد بلوغ ها رو وقتی بچه ها به قد مناسب حداقل ۱۵۰ میرسن قطع میکنن

سلام.ببخشید امضام رو میخام عوض کنم.مینویسه ویرایش کنید.چجوریه.بلد نیستم

@niniyar‍ 

سلام

راهنمایی شون می کنین.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

تا وقتی بچه ها وارد بلوغ نشدن سن استخوانی همون یکسال هست ولی بعد از شروع بلوغ و علائم در یک سال دوسا ...

به نظرتون بعداز قطع شدن دخترم چند سانت میکشه؟ سن استخوانی الان ۱۱ هست عکس مچ دستشم گذاشتم تو تاپیک ..یعنی من الان باید قط کنم ؟

سلام.ببخشید امضام رو میخام عوض کنم.مینویسه ویرایش کنید.چجوریه.بلد نیستم

نی نی سایت من - اطلاعات کاربری - تنظیمات پروفایل من - دکمه ویرایش رو بزنید امضا جدید رو بنویسید و در نهایت ثبت

نباید از اعراب ایموجی و اینتر استفاده کنید باید پشت هم نوشته بشه خط پایین نیاین وقتی هم نوشتید در اخر ذخیره رو بزنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

زندگی جان اگر الان قطع کنی و سن استخوانی دخترت دقیقا ۱۱ سال باشه به نظرم تو یک سال سن استخوانی میشه ۱۳ و ۸ سانت دخترت قد کشیده و پریود میشه چون کسایی که ضد بلوغ میزن ۶ ماه تا یک سال بعد حدودا پریود میشن مهرسا هم ۱۴ ماه بعد از قطع پریود شد ولی بعد از پریود هم حدودا ۵ سانت میکشن ولی اگر امپول تو سن استخوانی ۱۳ سال قطع کنی ۶ ماهه پریود میشه و ۴ سانت تا پریودی قد میکشه اینا اطلاعاتی که هم از دکتر دخترم پرسیدم هم چت چیپیتی تایید کرد

زندگی جان اگر الان قطع کنی و سن استخوانی دخترت دقیقا ۱۱ سال باشه به نظرم تو یک سال سن استخوانی میشه ...

امروز دخترم دقیق ۱۰ سال و هفت ماهشه با قد ۱۵۰ نظر خودم اینه چهار پنج تا دیگه براش بزنم که بشه ۱۱ سالش و قدشم حدودای ۱۵۲و۳ ...اون موقع خیالم راحته که به ۱۶۰ میرسه ..نمی‌دونم چکار کنم دقیق