2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1012070 بازدید | 15522 پست
ااا راست میگین چه جالب الآنم همون هفتم میشه ۳ شنبه که همیشه میزنه

اره دیگه همیشه یادت باشه آمپول هاش باید روز سه شنبه باشه 

دیگه اشتباه نمیکنی

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

پرستو جان آمپول سن استخوانی و تقریبا ثابت نگه میداره یا رشد و کم می‌کنهاین مدت ک آمپول زدی چند سانت ...

الان ۱۲۹هست قدش هرماه نیم سانت قدش بلندمیشه

پس ثابت مونده انگار تکون نخورده بازخوبه اینجوریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه پایین که نمیاد ولی خب متوقف میشه اگه برای شما ۱۱ ونیمه پس برای دختر من بیشتر از ۱۳هست آخه عکس شما ...

من والا بلد نیستن حالا هفته بعددکتر رفتم میگم چندگفت گزارش رادیولوژی که بدرد نمیخوره دکترباید ببینه

الان ۱۲۹هست قدش هرماه نیم سانت قدش بلندمیشهپس ثابت مونده انگار تکون نخورده بازخوبه اینجوریم

اره رشد استخوانی خیلی کم رشد میکنه اینجوری خیلی جا برا رشد داره تا دو سال آمپول بزنه این مدت هم کلی قد میکشه

هورمون رشد براش ننوشت؟

اره رشد استخوانی خیلی کم رشد میکنه اینجوری خیلی جا برا رشد داره تا دو سال آمپول بزنه این مدت هم کلی ...

چون رشد سینش متوقف نشده من ترسیدم نکنه امپول تاثیرنزاشته حالا ازمایششم بیاد انشالله اونم توقفو نشون بده خیالم راحت شه امپول رشدو فعلا ننوشته اما امروز ازمایششو دادیم جوابش بیاد ببینم چجوریع اما دوست ندارم بزنم بازم نمیدونم ببینم چی میشه ، سرهمین امپولم از چندروز قبلش بفهمه کی امپول باید بزنه عزای  عمومیه انقد غر میزنه وگریه میکنه کلا بچه ی ترسویی هست این امپولای بلوغم که بیشتر اذیتش میکنه تودستم هست انگار دردش زیاده حالا دکتر گفت علائم متوقف شه سه ماه یبارمیدم که فعلا ببینیم ازمایشها چجورین 

چون رشد سینش متوقف نشده من ترسیدم نکنه امپول تاثیرنزاشته حالا ازمایششم بیاد انشالله اونم توقفو نشون ...

انشالله که آزمایشات هم خوبه خیالت راحت میشه

امپولش خییلی درد داره گناه دارن مهرسا هم همیشه گریه میکرد 🥲

انشالله که آزمایشات هم خوبه خیالت راحت میشهامپولش خییلی درد داره گناه دارن مهرسا هم همیشه گریه میکرد ...

بیچاره بچه هامون دخترمنم مهرساست😍همشم میگه چرامن اینجورشدم چی بگم خداخودش کمک کنه انشالله بسلامتی این مرحله ردبشه🌸ممنون که راهنمایی میکنی🌸

بیچاره بچه هامون دخترمنم مهرساست😍همشم میگه چرامن اینجورشدم چی بگم خداخودش کمک کنه انشالله بسلامتی ا ...

وای چقد عجیب کاربر jasj  هم اسم دخترش مهرسا 

این مهرسا ها چشونه😂

وای چقد عجیب کاربر jasj هم اسم دخترش مهرسا این مهرسا ها چشونه😂

🤣🤣🤣🤣چی بگم میدونستیم این اسمو نمیزاشتیم بلوغ زودرس میگیرن انگار😁خداروشکر شما باز مرحله امپولو ردکردید انشالله بقیشم به خوبی میگذره من میگم ۱۵۵ بشه دخترم راهضیم خودمم ۱۵۸اینا هستم اما واقعا الان پریود شه منو میترسوند

🤣🤣🤣🤣چی بگم میدونستیم این اسمو نمیزاشتیم بلوغ زودرس میگیرن انگار😁خداروشکر شما باز مرحله امپولو ر ...

والان منم موندم الان ۴ تا مهرسا هست اینجا ک بلوغ زودرس دارن😅

هم قد خودت میشه نگرانش نباش. سالی ۶ ۵ سانت با آمپول قد میکشه بعد هم ک قطع کردی ۱۲ سانت حداقل رشد میکنه  ۱۵۸ میشه

ولی امپولش نمیردی طبق اون سن استخوانی ۸ سالش زیر ۱۴۵ میشد برا سنش خییلی جلو بود و قد هم نکشیده بود

انگار خدا رو شکر آمپول بهش خوب جواب داده

والان منم موندم الان ۴ تا مهرسا هست اینجا ک بلوغ زودرس دارن😅هم قد خودت میشه نگرانش نباش. سالی ۶ ۵ س ...

😁

انشالله همینطورباشه خیالم راحت بشه ممنون واقعا خیلی حرص خوردم تا راضی شده امپول بزنه بعدم رشد سینه متوقف نشده همش میترسم پریود بشه اما امروز عکس دستو دیدم انگار که اثرکرده امپولها