2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1012137 بازدید | 15523 پست
😁انشالله همینطورباشه خیالم راحت بشه ممنون واقعا خیلی حرص خوردم تا راضی شده امپول بزنه بعدم رشد سینه ...

زندگی هم دخترش سینه ش کامل ورزش نخوابید اشکال نداره

این ها خودشون سینه شون ی بافت چربی داره ک آب نمیشه 

مهم همین سن استخوانی ک خدا رو شکر ثابت مونده

دیگه عکس نگیر تا موقعی ک بخوای آمپول قطع کنی  اینجوری هی استرس میگیری  اشعه زیاد هم ضرر داره

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ندیدم کدوم صفحه س؟

سلام عزیزم 

من امروز دخترم بردم پیش دکتر پور متعبد، الان پنج سال ده ماه داره، دکتر گفت قدش ۱۲۰ یا ۱۳۰ میشه

دارم دیونه میشم از ناراحتی 

دخترم لاغر هست، گفت زیر سینه هاشو یکم سفت شده، یک ماهی هم هست بعضی اوقات بوی عرق میده

دکتر میگه بلوغ زودرس داره ، آخه مگه میشه تو این سن به بلوغ برسه

چند وقت بعد از شروع علائم ، پریود میشه

الان قدش ۱۰۰ وزنش ۱۵

میگه خیلی دیر اومدی 

سلام عزیزم من امروز دخترم بردم پیش دکتر پور متعبد، الان پنج سال ده ماه داره، دکتر گفت قدش ۱۲۰ یا ۱۳۰ ...

نگران نباش.. بنظرم اینجوری نیست.. بزارید مامان مهرسا و زنذگی میان راهنماییت میکنن..

سنش کمه..‌ولی فکر نکنم دیر رفته باشی.. دختر میگن زیر۹سال باید بهش برسی..این هنوز ۶ سالش هم نیست..

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

سلام عزیزم من امروز دخترم بردم پیش دکتر پور متعبد، الان پنج سال ده ماه داره، دکتر گفت قدش ۱۲۰ یا ۱۳۰ ...

سلام 

ببین عزیزم زیاد رو حرف دکتر ها حساب نکن به همه بدترین حالت ممکن میگن من مطمئنم بچه شما این قد نمیشه  

عکس مچ دستش گرفتی؟؟ اگ فقط بخاطر بلوغ زودرس گفته باشه ک با کنترلش راحت میشه بچه به حالت قبل برگرده اگ بدون عکس و آزمایش همچین حرفی زده ببخشید ولی چرت گفته

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

دخترم ۸سال و ۹ماهشه امپول لوپرومر ۷.۵ میزنم براش ۲۸روزیکبار ۶تا تا الان زدم

میشه بگید بعد از تزریق سردرد،تپش و قلب و اینا گرفته یا نه؟آمپولش خیلی درد داره ؟شما امپول رو کحا میبرید تزریق کنند؟

من این سه شنبه اولین تزریق دخترم رو با لوپرومر ۷.۵ باید انجام بدم 

البته دکتر اسفند واسش نوشت من نزدم ،با خوندن تجربه های دوستان این تاپینگ و نتایج رضایت بخش تصمیم گرفتم برم تو دل قضیه و واسش بزنم ،فردا نوبت دکتر دارم تا مدارک جدید رو ببرم و برم توی دل درمان ،امیدوارم همه چیز به خوبی پیش بره

زندگی هم دخترش سینه ش کامل ورزش نخوابید اشکال ندارهاین ها خودشون سینه شون ی بافت چربی داره ک آب نمیش ...

بله دیدم گفتن،باشه عزیز حتما اینم چون هم من هم دکتر برای متوقف شدن بلوغ شک داشتیم انداختیم وازمایش داد انشالله میمونه اخرش ممنون

میشه بگید بعد از تزریق سردرد،تپش و قلب و اینا گرفته یا نه؟آمپولش خیلی درد داره ؟شما امپول رو کحا میب ...

نه هیچ مشکلی خدارو شکر تا الان نداشته یکم دستش دردمیکنه که تادوسه ساعت اکی میشه،فکرکنم خیلی درد داره چون همش نگرانه که روز امپولش برسه سعی میکنم نگم بهش امابعضی وقتا متوجه میشه کلا ناراحته واسترس داره تا امپول بزنه😢منم یکسال بود دکتر گفته بود بزن هم دخترم هم باباش راضی نبودن نزاشتن بزنم تادیدن نه دیگه علائم داره بیشتر میشه راضی شدن بیشترم بخاطر پریود و دردهاش من میترسیدم واقعا زود بود ازالان

سلام بلوغ پسرها چجوری یه پسر من نزدیک ده سالشه اما سن استخوانی یازده داره . برا خواهرش تا حالا غصه م ...

سلام عزیزم من شنیدم بلوغ پسرها با بم شدن صدا شروع میشه و بعدش موهای زاید 

میشه بپرسم پسرتون چه علایمی داشت عکس مچ دست انداختین؟

پسر من ۱۱و نیم سال داره منم نگران اینم مثل دخترم نکنه بلوغ زودرس باشه کلا وسواس گرفتم