2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1012117 بازدید | 15523 پست
توی بازو میزنید؟بعد از تزریق سردرد نگرفت؟بداخلاق نمیشه؟تا الان چند تا تزریق کردید؟

بله عزیزم به بازو می زنیم نه اتفاقا قبل شروع امپولا چون بلوغ شروع شده بود لجباز و بداخلاق شده بود بعد تزریق چون روند بلوغ متوقف شد اخلاقش هم به حالت قبل برگشت دختر من تا حالا ۸تا تزریق کرده و یکشنبه نوبت تزریق نهم هست و باید ببرمش دکتر خیلی استرس دارم انشاالله که خوب قد کشیده باشه چون از وقتی تابستون شده خوابش تنظیم نیست مکمل هم زیاد نمی خوره توکل به خدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر الهام هاشمی اصفهان هفته پیش بهم گفت دخترتون ژن کوتاه قدی داره،نهایت قدش ۱۵۰ تا ۱۵۵ هست😥

می دونم عزیزم قبلا گفتید ولی من یادم رفته دخترتون چند سال داره و قدش چقدره؟سن استخوانی چند ساله

من همیشه سر اینکه آمپول رو چندم بزنم دچار اشتباه میشمالان دهم زدم باید ۲۸ روز بعد چندم بزنمروزی که آ ...

همیشه هفتگی حساب کن. مثلا اولین آمپول ۳ تیر سه شنبه زدی  آمپول های بعدی هم همیشه همون سه شنبه ۴ هفته بعد میشه 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

همیشه هفتگی حساب کن. مثلا اولین آمپول ۳ تیر سه شنبه زدی آمپول های بعدی هم همیشه همون سه شنبه ۴ هفته ...

سلام خوبی مامان مهرسا ؟

شرمنده میبینی بنظرت سن استخوانی دخترم بنظرت چنده؟

قبلا اینجا گفتم دخترم زیر۸سال علایم بلوغ داشت الان ۶تاامپول ضدبلوغ زدم بهش ۸سال و۹ماهشه

سلام خوبی مامان مهرسا ؟شرمنده میبینی بنظرت سن استخوانی دخترم بنظرت چنده؟قبلا اینجا گفتم دخترم زیر۸سا ...

پرستو جان صفحه رشد دخترتون خیلی بازه و جا داره به نظر من شاید ده باشه ..برای دختر من خیلی بسته تر از اینه نوشته یازده سال ...دکتر شما گفته چند سال؟

پرستو جان صفحه رشد دخترتون خیلی بازه و جا داره به نظر من شاید ده باشه ..برای دختر من خیلی بسته تر از ...

سلام عزیزم هنوز نبردم دکتر امروز عکس انداختم هفته بعدباید ببرم ازمایششم اماده شه باهم ببرم، اخه دفعه قبلی گفت ۱۱تا ۱۱.۵ اینجا هم فرستادم شماهم همینو گفتید،اما ۶تا امپول زدیم یعنی ممکنه بخاطر امپول پایین بیاد؟

سلام عزیزم هنوز نبردم دکتر امروز عکس انداختم هفته بعدباید ببرم ازمایششم اماده شه باهم ببرم، اخه دفعه ...

نه پایین که نمیاد ولی خب متوقف میشه اگه برای شما ۱۱ ونیمه پس برای دختر من بیشتر از ۱۳هست آخه عکس شما خیلی بازتره

سلام خوبی مامان مهرسا ؟شرمنده میبینی بنظرت سن استخوانی دخترم بنظرت چنده؟قبلا اینجا گفتم دخترم زیر۸سا ...

سلام عزیزم سن استخوانیس حدودا ۱۱.۵  

قدش چند؟؟ 

نه پایین که نمیاد ولی خب متوقف میشه اگه برای شما ۱۱ ونیمه پس برای دختر من بیشتر از ۱۳هست آخه عکس شما ...

نه ۱۳ ک نیست همون حدود ۱۲ سال

سلام عزیزم هنوز نبردم دکتر امروز عکس انداختم هفته بعدباید ببرم ازمایششم اماده شه باهم ببرم، اخه دفعه ...

پرستو جان آمپول سن استخوانی و تقریبا ثابت نگه میداره یا رشد و کم می‌کنه

این مدت ک آمپول زدی چند سانت قد کشیده