2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 998616 بازدید | 15159 پست
سلام عزیزم خوبی؟ قد دخترت نگرفتی؟؟ شاید بلندتر شده باشهپست ها خوندم خدا رو شکر کاربر هانا هم دخترش ...

ممنون عزیزم 

من دخترم کلاس دیگه هم میرفت

اما به خاطر قدش، ترجیح دادم که بیشتر تایمش رو ورزش کنه

البته باید خود بچه هم علاقه نشون بده به ورزش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی شما ..نه نگرفتم منتظرم یه ده روز دیگه ببرم دکتر قبل از اینکه نوبت امپولش بشه ..اره م ...

انشانه ک ۱۵۲ رسیده دیگه با خیال راحت آمپول قطع ش میکنی

تا سال دیگه هم بخواد پریود بشه کم کم ۶ سانت قد میکشه دیگه قدش خوب 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

ممنون عزیزم من دخترم کلاس دیگه هم میرفتاما به خاطر قدش، ترجیح دادم که بیشتر تایمش رو ورزش کنهالبته ب ...

البته الان تو کوچه مدام بدو بدو می‌کنه دوچرخه سواری ..ولی من تا باشگاه نره ورزش حساب نمیکنم

انشانه ک ۱۵۲ رسیده دیگه با خیال راحت آمپول قطع ش میکنیتا سال دیگه هم بخواد پریود بشه کم کم ۶ سانت قد ...

قربونت برم ممنون پناه برخدا ..ولی رشدش کند شده حس میکنم همون ۱۵۰ چون ۲۰ روز نشده گرفتم قدشو 

ممنون عزیزم من دخترم کلاس دیگه هم میرفتاما به خاطر قدش، ترجیح دادم که بیشتر تایمش رو ورزش کنهالبته ب ...

اره علاقه هم مهم ولی دیگه همین ۱ ۲ سال وقت دارن برا قد کشیدن . اگ ورزش کنن خیلی خوبه براشون

دخترتون خدا رو شکر خیلی خوب رشد کرده تا ۶ ماه دیگه ۳ سانت رشد میکنه انشالله بعدش هم ریز ریز قد میکشه

اگه ۱۲ سانت رشد کنه که عالی میشه ۱۵ که عالی‌تر☺️☺️

حتما رشد میکنه .من ک قد ۱۴۸.۵ آمپول قطع کردم. اینکه الان بالا ۱۵۰ قدش صدرصد بالا ۱۶۲ میشه

حتما رشد میکنه .من ک قد ۱۴۸.۵ آمپول قطع کردم. اینکه الان بالا ۱۵۰ قدش صدرصد بالا ۱۶۲ میشه

انشالله عزیزم مرسی که این مدت به قلبم آرامش دادی انشالله هرچه از خدا میخای بهت صد برابرش رو بده عزیز دلم

قربونت برم ممنون پناه برخدا ..ولی رشدش کند شده حس میکنم همون ۱۵۰ چون ۲۰ روز نشده گرفتم قدشو

من همیشه قد مهرسا میگیرم ی چیز فهمیدم همیشه ۲۰ تا ۲۵ هر ماه ی روز خاصی قد میکشه. یبار ۲۲. یبار ۲۵  

اینجوری نیست ک مثلا بگم هفته ای ۱ میل رشد کرده. یهو تو ی روز میبینم نیم سانت قد کشیده 

انشالله عزیزم مرسی که این مدت به قلبم آرامش دادی انشالله هرچه از خدا میخای بهت صد برابرش رو بده عزیز ...

خواهش میکنم عزیزم لطف داری شما 🥰🥰🥰🥰

من همیشه قد مهرسا میگیرم ی چیز فهمیدم همیشه ۲۰ تا ۲۵ هر ماه ی روز خاصی قد میکشه. یبار ۲۲. یبار ۲۵ ا ...

چه جالب اینو نمی دونستم ..هنوز مکمل میدی؟ راستی من حدود دو ماهه مدام کلسیم و زینک میدم به نظرت یکی دوهفته قط نکنم؟

چه جالب اینو نمی دونستم ..هنوز مکمل میدی؟ راستی من حدود دو ماهه مدام کلسیم و زینک میدم به نظرت یکی د ...

اره کلسیم ش تازه تموم شده فعلا استراحت دادم تا هفته دیگه زینک بش بدم

کلسیم ی هفته استراحت بده چون ممکن بدنش کمبود کلسیم بگیره  ولی زینک و بزار دو هفته بگذره بدنش استراحت کنه