|
مشاهده متن کامل بحث +
1004176 بازدید
|
15302 پست
سلام دختر من ۹ سال و نیم ش ۱ سال و نیم قبل تاپیک زدم درباره ش ک دکتر بردم که متاسفانه ۲ بار کاربریم ترکید
تجربه م و براتون می نویسم اگه کسی مشکل دختر من و داره با هم دیگه اینجا
صحبت کنیم
دخترم ۷سال و ۹ ماهش بود مو ذاید ناحیه تناسلی دراورد من همون موقع دو تا دکتر فوق تخصص غدد کودکان ک تو اهواز بود بردم ازمایش و چکاب دادن گفتن چیزی نیست ولی دلم اروم نمی گرفت چون می دیدم داره موهاش چرب میشه و عصبی و پرخاشگر میشه...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم خوبی؟ قد دخترت نگرفتی؟؟ شاید بلندتر شده باشهپست ها خوندم خدا رو شکر کاربر هانا هم دخترش ...
سلام عزیزم خوبی شما ..نه نگرفتم منتظرم یه ده روز دیگه ببرم دکتر قبل از اینکه نوبت امپولش بشه ..اره ماشاالله خیلی دخترشون خوب رشد کرده ..اتفاقا امشب خاستم ببرم باشگاه ساعتو دیدم دیر شده بود صدرصد شروع میکنم خودمم باهاش میرم که انگیزه بگیره . ایروبیک میریم دوتایی انشالله