2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1005732 بازدید | 15342 پست
اره کلسیم ش تازه تموم شده فعلا استراحت دادم تا هفته دیگه زینک بش بدمکلسیم ی هفته استراحت بده چون ممک ...

باشه عزیزم ممنون البته هنوز دوماه کامل نشده یه سه چهار تا دونه مونده ..زینک هم یک شب درمیان دادم ..از شنبه قطع میکنم دوتاشونو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله هروقت قدشو گرفتی اضافه شده بود اینجا اعلام کن تا ما هم خوشحال و امیدوار بشیم

بزار تا کامل بخوره بعد استراحت بده 

دعا کن رشد کنه من همش میام میگم 😂

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

اره کلسیم ش تازه تموم شده فعلا استراحت دادم تا هفته دیگه زینک بش بدمکلسیم ی هفته استراحت بده چون ممک ...

راستی عزیزم یه بار بود گفتم دخترم همش گریه می‌کنه .‌امشب باز اینجوری شد میگه شبا که میشه دوست دارم گریه کنم .‌البته باباش خونه نیست فک کنم بخاطر اونه دلم میسوزه براش 

راستی عزیزم یه بار بود گفتم دخترم همش گریه می‌کنه .‌امشب باز اینجوری شد میگه شبا که میشه دوست دارم گ ...

اخیلی عزیزم شاید از تنهایی. مهرسا بچگی تقریبا بیش فعال بود الان خیلی آروم شده همش خونه مامانم بود الان ب زور میبرمش جایی بره

فقط با بچه‌ای خاله م بازی میکنه سعی میکنم بچها بیارم پیشش یا دوستاش بگم بیان ک خوشحال بشه  دوران بلوغ ی افسردگی بدی داره نزار زیاد تنها باشه 

انشالله بازم رشد می‌کنه ..کامل یعنی چی ؟اخه کلسیمش بسته صدتایی میشه سه ماه مدام بدم بد نیس؟

اها ۱۰۰ تا زیاد من فکر کردم مثلا ۳۰ تا باشه . نه هر ماه ک بهش میدی ۱ هفته استراحت بده 

ولی زینک و بیشتر بزار بگذره مثلا ۱۰ روز دو هفته  بعد دوباره بهش بده

اخیلی عزیزم شاید از تنهایی. مهرسا بچگی تقریبا بیش فعال بود الان خیلی آروم شده همش خونه مامانم بود ال ...

اصلا تنها نیست فقط شبا موقع خاب اونم در هفته شاید دو روز همش خونه مادرمم دورش شلوغه با بچه ها بازی می‌کنه شب که تنها بشیم گریه می‌کنه میگه باید برام سگ بگیری میگم میخای بچه بیارم دوست داری میگه متنفرم از بچه 

اصلا تنها نیست فقط شبا موقع خاب اونم در هفته شاید دو روز همش خونه مادرمم دورش شلوغه با بچه ها بازی م ...

وای چرااا بچه دوم ب نظرم خوبه .فاصله شون زیاد ولی هم سرگرم میشن هم مسئولیت پذیری یاد میگیرن  

بچها من ۷.۵ سال فاصله دارن ولی شبها ک میشه با هم بدو بدو میکنن تا بخوابن

وای چرااا بچه دوم ب نظرم خوبه .فاصله شون زیاد ولی هم سرگرم میشن هم مسئولیت پذیری یاد میگیرن بچها من ...

کلا خودم بچه دوست ندارم و شرایط روحی و جسمی ومالی هم ندارم ..نمی‌دونم چرا از دخترم پرسیدم

کلا خودم بچه دوست ندارم و شرایط روحی و جسمی ومالی هم ندارم ..نمی‌دونم چرا از دخترم پرسیدم

حق داری والا. این شرایط الان سخت بچه دار شدن 

یه سوال نمودار های روی کارت واکسن اصلا حرفی از سن استخوانی و بلوغ و اینا نشده و دختر من که پایین ترین نمودار بوده از اول ممکنه مطابق نمودار تا هجده هم رشد کنه ؟ در حالیکه صفحه بسته میشه تا اون سن . 

یکسال آمپول زدیمکه اوایل کلاس چهارم قطع کردیمو دقیقا همون تایم... تو کلاس پنجم، پریود شدالبته دخترم ...

خدا رو شکر که شما راضی هستین انشاالله هم قد بلند هم اقبال بلند داشته باشه

سلام مامانا خوبین ببخشید وقتی دخترامون آمپول ضد بلوغ میزنن باید چه مکملی مصرف کنن دخترم ۴ تا آمپول زده تا حالا دخترش فقط شربت کلسیم داده

قدش تو این ۴ ماه فقط ۲ سانت بلند شده

الان ۹ سال و ۳ ماهشه قدش ۱۳۳