2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1011219 بازدید | 15491 پست
هر دو لازمه فقط با عکس دکتر متوجه نمیشه حتمی باید آزمایش و عکس با هم باشه ؟دستت درد نکنه لطف داری شم ...

کنار هم بهتر میشه حدس زد ولی اگ بخوای فقط یکی انتخاب کنی آزمایش واجب تر ب نظرم 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

خرداد رو زدم ۱۲ هم تا نوبت بعدی تصمیمم رو میگیرم ..ولا حقیقتش چون سن استخوانی خوب بود خودم نظرم این ...

چی بگم والا  باز مشورت کن با دکتر خوب ک خیالت راحت باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقت کردی یه باز دیگه با دقت عکسو نگاه کن با عکس مهرسا جون مقایسه کن

باشه چشم یبار دیگه با دقت نگاه میکنم. عکس مهرسا تو گوشیم بود ک پاک شد خدا کنه سی دس شو پرت نکرده باشم  

عزیزم نمیخوام تبلیغ کسی رو بکنم ولی سرچ کن‌دکتر لیلا مهد‌ی زاده شیراز ویزیت آنلاین هم داره من یه دوره ویزیت شدم برا قد دخترم دارو میده و رضایت زیاد داشته تو پیجش تا هفده سال تضمین میده افزایش قدو . من حقیقت نرفتم داروها رو بگیرم هنوز . تنبلم ولی برای قد میگفت حتما تکواندو و دوچرخه سواری هم بره غیر از داروها

کاربر سال ۹۲ ام( لیلا۷۲۱ )که به لطف نی نی سایت تعلیق شدم😏
زندگی حالا که تصمیم داری امپول ادامه بدی حداقل دیفرلین ۱۱/۵ بزن برای سه ماهش که بچه کمتر اذیت بشه من ...

سلام،دخترت چند سالشه و از چند سالگی علائم بلوغ داشت؟علائمش چی بود؟

یادتان باشد اگر زخمی خوردید خوب مزه مزه اش کنید حتما نمکش اشناست💔
الهی عزیزم ‌‌‌ برا همین که وزنش کمهشربت آهن فروگلوبین عالیه حتما بهش بده کلسیم و حتما با مشورت دکت ...

ممنون گلم عزیز ویتامین دی روزانه باید بخونه بچهه ام ک امپول بلوغ و امپول ماهانه میزنه، باید روزانه بخوره؟؟ نمیشه ماهانه ی ۵۰هزار بخوره،

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

باشه عزیزم بازم پناه بر خدا..ببخشید امشب خیلی سوال پرسیدم😘💝

عزیز ب بچه شما چ امپولایی دادن

بچم امپول هر شب داره و ماهانه 

دکتر دی هر روز داده ، ولی قرصش گچی هست دی واحد هزار

ایا برای شما هم ویتامین دی هزار هر روز داده گچی هست یا قرص روغنی هست؟

شربت کلسیمم داده ولی خیلی گرونه نمیتونم بخرم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیز ب بچه شما چ امپولایی دادنبچم امپول هر شب داره و ماهانه دکتر دی هر روز داده ، ولی قرصش گچی هست د ...

سلام عزیزم هر شب هورمون رشد هم میزنید شما در کنار توقف بلوغ؟؟ میشه شرایط دخترت رو کامل توضیح بدی سن استخوانی سن تقویمی شروع بلوغ و چند ساله بودنش و قدش 

زندگی حالا که تصمیم داری امپول ادامه بدی حداقل دیفرلین ۱۱/۵ بزن برای سه ماهش که بچه کمتر اذیت بشه من ...

عزیزم دخترم اصلا اذیت نمیشه کلا تحمل دردش بالاس ولی خب دکترا آخرای درمان همیشه سه ماهه میدن درسته؟