|
مشاهده متن کامل بحث +
1011219 بازدید
|
15491 پست
سلام دختر من ۹ سال و نیم ش ۱ سال و نیم قبل تاپیک زدم درباره ش ک دکتر بردم که متاسفانه ۲ بار کاربریم ترکید
تجربه م و براتون می نویسم اگه کسی مشکل دختر من و داره با هم دیگه اینجا
صحبت کنیم
دخترم ۷سال و ۹ ماهش بود مو ذاید ناحیه تناسلی دراورد من همون موقع دو تا دکتر فوق تخصص غدد کودکان ک تو اهواز بود بردم ازمایش و چکاب دادن گفتن چیزی نیست ولی دلم اروم نمی گرفت چون می دیدم داره موهاش چرب میشه و عصبی و پرخاشگر میشه...
عزیزم نمیخوام تبلیغ کسی رو بکنم ولی سرچ کندکتر لیلا مهدی زاده شیراز ویزیت آنلاین هم داره من یه دوره ویزیت شدم برا قد دخترم دارو میده و رضایت زیاد داشته تو پیجش تا هفده سال تضمین میده افزایش قدو . من حقیقت نرفتم داروها رو بگیرم هنوز . تنبلم ولی برای قد میگفت حتما تکواندو و دوچرخه سواری هم بره غیر از داروها
کاربر سال ۹۲ ام( لیلا۷۲۱ )که به لطف نی نی سایت تعلیق شدم😏
زندگی حالا که تصمیم داری امپول ادامه بدی حداقل دیفرلین ۱۱/۵ بزن برای سه ماهش که بچه کمتر اذیت بشه من الان یکساله دارم میزنم برای دخترم تو کل سال فقط ۴ بار تزریق داشت
عزیز ب بچه شما چ امپولایی دادنبچم امپول هر شب داره و ماهانه دکتر دی هر روز داده ، ولی قرصش گچی هست د ...
سلام عزیزم هر شب هورمون رشد هم میزنید شما در کنار توقف بلوغ؟؟ میشه شرایط دخترت رو کامل توضیح بدی سن استخوانی سن تقویمی شروع بلوغ و چند ساله بودنش و قدش