2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008284 بازدید | 15402 پست
اصلا شوهرم زیر بار نمیره دوباره عکس بگیرم میگه ضرر داره با بدبختی راضیش کردمنمیدونم جقد خطا داره ولی ...

سلام عزیزم یه سوال خارج از موضوع اینجا داشتم .دختر شما برای تیزهوشان درس میخونه؟ دختر من میخواد شرکت کنه ولی خیلی درس نمیخونه فقط هوش کمپلکس روزی 30 تا 40 تست کار میکنه

سلام عزیزم یه سوال خارج از موضوع اینجا داشتم .دختر شما برای تیزهوشان درس میخونه؟ دختر من میخواد شرکت ...

سلام نه برا تیزهوشان اصلا نخوند منم بیخیالش شدم البته درسش عالیه ولی میگم سوالات تیزهوشان باید حتما کلاس برن سوالات درسی نیست بیشتر هوشی 

دیگه گفتم راهنمایی فعلا نمونه دولتی بفرستم که کمتر اذیت بشه دبیرستان برا تیزهوشان بفرستم 

همه میگن راهنمایی تیزهوشان نفرست سطح ش بالاس خیلی سخت میگیرن بچه از درس زده میشه  بزار دبیرستان بفرست 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نه برا تیزهوشان اصلا نخوند منم بیخیالش شدم البته درسش عالیه ولی میگم سوالات تیزهوشان باید حتما ...

هفته ای یک جلسه کلاس میره ولی زیادتلاش نمیکنه منم خیلی سخت نمیگیرم 

دختر من بوی عرق و جوانه زدن سینه از ۸و نیم سالگی شروع شد که ۹سالگی بردم دکتر ولی فک کنم روند بلوغش خ ...

منم دخترمو بردم گفتن متوقف شده سینه هاشم صاف شده سفت نیستن

6 بهمن بردمش

خوبه یا بد 

دکتر که گفت خوبه 

ولی تو سه ماه هم قد نکشیده بود

کاربر قدیمیم از سال 93.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنی .🌷
هفته ای یک جلسه کلاس میره ولی زیادتلاش نمیکنه منم خیلی سخت نمیگیرم

نه اذیت ش نکن ب نطرم راست میگن راهنمایی تیزهوشان براشون سنگین اینا هنوز بچه ن بازیگوشی دارن 

سلام نه برا تیزهوشان اصلا نخوند منم بیخیالش شدم البته درسش عالیه ولی میگم سوالات تیزهوشان باید حتما ...

سلام عزیزم همون نمونه دولتی عالی از تیزهوشان بهتره 

تیرهوشان هرکسی رفته بعدش از درس زده شده 

سلام عزیزم همون نمونه دولتی عالی از تیزهوشان بهتره تیرهوشان هرکسی رفته بعدش از درس زده شده

مدارس عادی بچه ها خیلی کم درس میخونن و اصلا درس براشون مهم نیست به خاطر جو مدرسه دوست دارم نمونه یا تیزهوشان بره

مدارس عادی بچه ها خیلی کم درس میخونن و اصلا درس براشون مهم نیست به خاطر جو مدرسه دوست دارم نمونه یا ...

آره عادی به درد نمیخوره ، ولی نمونه دولتی عالی خیلی خوبه ولی ورود بهش سخته خیلی باید امتیاز جمع کنید و بچه باید یه اختراعی هم داشته باشه ، تو کرج که اینطوریه 

سلام عزیزم همون نمونه دولتی عالی از تیزهوشان بهتره تیرهوشان هرکسی رفته بعدش از درس زده شده

همه همین و میگن.  تو دوران راهنمایی لازم ب این همه سختگیری نیست