2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008253 بازدید | 15402 پست
سلام جسارت به شما نشه شما که بچتون به دلیل بیماری اینجور شده

فقط بچه من نیست که خیلی ها هستن بخاطر مشکل هورمونی دچار مشکل شدن

واقعا قلب ادم درد میگیره. ک یکی بیاد مادرانگی مون زیر سوال ببره

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کارت بهش نمیدم پول هم نمیدم ی موز میزارم تو کیفش میگم همین ک هست.

چه خوب 👏بچه های منم هر روز برا مدرسه کیک میبرن ولی فقط یدونه پول هم اصلا نمیدم بهشون وتغذیه هم همیشه سر ماه میریم همشو از یه جا می گیریم میگم تنظیم کنید تا سرماه کم نیارین

چه خوب 👏بچه های منم هر روز برا مدرسه کیک میبرن ولی فقط یدونه پول هم اصلا نمیدم بهشون وتغذیه هم همیش ...

باباش اولا میبردش مغازه پر کیفش خوراکی میکرد حالا دیگه بلوغش اینجوری شده اونم سختگیری میکنه  دیگه مجبوره شرایط بپذیره که خوراکی بی خوراکی😂

چه خوب 👏بچه های منم هر روز برا مدرسه کیک میبرن ولی فقط یدونه پول هم اصلا نمیدم بهشون وتغذیه هم همیش ...

راستی جواب عکس امد زده 12 خیلی خوشحالم نمیدونم جوابش چقدر درست  اخه عکس قبلی 2 و نیم سال پیش 11 سال بود از اون موقع 14 سانت بلند شد چطور سن استخوانیش فقط 1 سال جلو رفتع؟؟ ب نظرت درست؟ 

راستی جواب عکس امد زده 12 خیلی خوشحالم نمیدونم جوابش چقدر درست اخه عکس قبلی 2 و نیم سال پیش 11 سال ...

انشاالله که همین باشه برا دکتر نشون ندادین؟

من زیاد راجع بهش نمی دونم اگه اینطور باشه پس امپولا نمیزارن سن استخوانی زیاد جلو بره .دکتر رادیولوژی سن دخترتون رو پرسید؟من حدس می زدم ۱۳یا ۱۳و نیم باشه 

اگه اینطور باشه کلی جا داره برا رشد،😍😍

راستی جواب عکس امد زده 12 خیلی خوشحالم نمیدونم جوابش چقدر درست اخه عکس قبلی 2 و نیم سال پیش 11 سال ...

خود عکس رو به دکتر نشون بده عزیزم فوقش یک سال کمتر گفته ۱۳هم عالیه و جابرای رشد داره

انشاالله که همین باشه برا دکتر نشون ندادین؟من زیاد راجع بهش نمی دونم اگه اینطور باشه پس امپولا نمیزا ...

شوهرم میگه اصلا درست نیست نشون ی دکتر دیگه میدم اخه چطور تو دو سال و نیم فقط 1 سال رفته جلو ولی قد هم کشیده

آخه اینجا همه پول میبرن گناه داره دست بچه ها رو نگاه کنه

اصلا دلت برا بچه نسوزه باید یاد بگیره میوه ببره من انقد سخت گرفتم بهش دیگه خودشم یاد گرفته نگه خوراکی..  نمیدونی قبلا چقد شکلات میخورد پر صورتش جوش میشد وحشتناک

خود عکس رو به دکتر نشون بده عزیزم فوقش یک سال کمتر گفته ۱۳هم عالیه و جابرای رشد داره

خودمم حس میکنم کم گفته حالا شوهرم عکسش میخواد نشون ی دکتر دیگه بده ببینم چی میگه. ب نظرم 13 بالا باشه