2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008496 بازدید | 15402 پست
خانوما پسرم دو ماه دیگه ۱۱سالش تموم میشه قدش الان ۱۴۴ یا ۱۴۵هستش به نظرتون نرماله یا کوتاه حساب میشه ...

قدش خوب نگرانش نباش  تو بلوغ جهش رشد میگیره یهو بلند میشه. با دخترا این سنی مصایسه نکن. دخترا الان تو بلوغ و رشدن

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من تو عمرم فک نکنم پنج بار صبحانه خورده باشه ..باورت میشه یادم نمیاد کی تخم مرغ خورده کی شیر و ...

شام و سعی کن دیگه برنج ندی. اش بپز یا بیرون بخر براش کالری اش و حلیم کمه  شکمش با اینا سیر کنه بهتر تا برنج و گوشت و 

سعی کن شام غذابرنجی نپزی ک دخترت نخوره. من برعکس شما مهرسا ملا ی وعده غذا میخوره. ب حز صبحانه ی عصرانه ک هم شام هم ناهارش.  اصلا ناهار نمیخوره. من همش باهاش بحث دارم

شما دلیل این که از مچ دست چپ عکس میگیڕن و میدونید؟ اگه بچه ای چپ دست باشه بازم از دست چپ میگیرن؟ اگه ...

چون یه عکس ک معیارشون ظاهرا از روی دست چپ ک حساب میکنن برا همبن حتی اونا ک دست چپ شون غالب هم از همون دست چپ عکس میگیرن

خدا شفاش بده بچه شما از بیماری اینجور شدهولی ۹۹/بچه ها با این گوشی ها و ماهواره تو خونه داشتنو پدر و ...

چقد راحت قضاوت میکنید بلوغ زودرس 80 درصد بخاطر تغذیه ک مواد غذایی تراریخته اوردن تو سفره مردم. یا بیماری خاص. من دخترم کمکاری تیروید داشت چه ربطی ب ماهواره داره

تو فامیل داریم بچه ای ک شب روز پای ماهواره س مامانش طلاق گرفت تو محیط پر تنش بزرگ شده الان 11 سالش هنوز بلوغ شروع نشده. 

عزیزم دخترم روی یدونه کیک دوقلو رو تو مدرسه میخوره فقط همونه.چایی شیرین و شیرینی جات دیگه نمیخوره .. ...

نه اشکال نداره حداقل اگ ورزش کنه قندش بسوزونه خوبه 

ولی این کیک ها مواد نگهدارنده داره اگ خودت درست کنی براش بهتر

سلامآدرس و تلفن تماس دکتر مهدی زاده رو میشه اینجا بذارین؟ اسم کوچیکش چیه دکترمهدی زاده؟

دکتر لیلا مهدی زاده شیراز هستن من ویزیت آنلاین گرفتم. اینستاگرام اسمش و بنویسید پیجش میاد

شام و سعی کن دیگه برنج ندی. اش بپز یا بیرون بخر براش کالری اش و حلیم کمه شکمش با اینا سیر کنه بهتر ...

امروز صبح بردمش مدرسه کارت دادم خوراکی بخره ۱۵۰هزار خوراکی خریده این هفته کامل همین بوده ..همیشه روزی ۵۰بهش میدم میگم خوراکی گرونه تا کمتر بخره ..ولی باز همون ۵۰رم میدم میگم از بوفتون بخر

شام و سعی کن دیگه برنج ندی. اش بپز یا بیرون بخر براش کالری اش و حلیم کمه شکمش با اینا سیر کنه بهتر ...

الان به شوهرم گفتم شروع کنیم شبا باشگاه ببریم بریم یه آزمایش وسنو ازش بگیریم ببینیم اصلا امپولا براش تاثیری داشته

امروز صبح بردمش مدرسه کارت دادم خوراکی بخره ۱۵۰هزار خوراکی خریده این هفته کامل همین بوده ..همیشه روز ...

من کارت بهش نمیدم پول هم نمیدم ی موز میزارم تو کیفش میگم همین ک هست. 

اره خودمم اولین بار میبینم این رادیولوژی خیلی خوبه دکترش هم عالیه کاش جوابش هم خوب باشه

انشاالله که خیره توکل به خدا باور می کنید من بیشتر از شما استرس نداشته باشم کمتر ندارم الان که شما خبر خوب بدین منم برا دخترم امیدوار میشم

الان به شوهرم گفتم شروع کنیم شبا باشگاه ببریم بریم یه آزمایش وسنو ازش بگیریم ببینیم اصلا امپولا براش ...

سلام جواب عکس امد سن زده 12 سال. چطوری شد الان؟ 

عکس 2 سال و نیم پیش 11 بود. الان دوازده؟؟ 

قدش خوب نگرانش نباش تو بلوغ جهش رشد میگیره یهو بلند میشه. با دخترا این سنی مصایسه نکن. دخترا الان ت ...

دستتون درد نکنه خیالم راحت شد انشاالله که همه ی بچه ها اول تنشون سلامت باشه بعدشم به قد دلخواهشون برسن

انشاالله که خیره توکل به خدا باور می کنید من بیشتر از شما استرس نداشته باشم کمتر ندارم الان که شما خ ...

جثابش الان اومد