2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1009354 بازدید | 15446 پست
سلام عزیزم نه گفتن باید حتما حضوری ییاین عکس استخوان ران بگیریممن همه رو فرستادم براشون ولی گفتن من ...

وا عجب این دکترا پولکی شدن ! بگو وقتی قبول نداری پس ویزیت آنلاین هم نده ، اینا میگن قبول نداریم تا بفرستن جایی که خودشون قرارداد بستن و یه درصدی بره تو جیب خودشون 

خوب شد گفتی عزیزم میخواستم ویزیت آنلاین بگیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منشادی و تیمش تو اینستاگرام صفحه زدن به اسم kidi.nic اگر اطلاعت خواستین فالو کنید هر روز استوری میذ ...

دکتر منشادی هم قبلاً مثل نقل و نبات به همه آمپول توقف میزد 

بعد از اینکه بچه های مردم رو موش آزمایشگاهی کرد به این نتیجه رسید که فقط به زیر ۸ سال آمپول تجویز کنه ، وگرنه قبلاً می‌گفت همه باید بزنن قد بلند بشن الان میگه نه فقط برا بلوغ زودرس، منم برا دخترم ویزیت آنلاین گرفتم اونم گفت آمپول توقف نزن چون جهش رشدش گرفته میشه ، ۴۲۰ هزار بابت ویزیت دادم کلی آزمایش نوشت ، برا اینکه آزمایشات رو نگاه کنه و دارو بده باز گفت ۳۲۰ پول بده ، درصورتیکه دکترا رایگان آزمایش رو نگاه میکنن منم دیگه پول واریز نکردم واقعا اکثر دکترا پولکی شدن 

دکتر منشادی هم قبلاً مثل نقل و نبات به همه آمپول توقف میزد بعد از اینکه بچه های مردم رو موش آزمایشگا ...

ولی من سال 95 می‌بردم دخترم از همون زمان به شدت مخالف امپول بود نظر همه دکتر ها اینه طبق کتاب و منابع اگر بچه ایی بالای 152 بشه نیاز به هورمون درمانی نداره وگرنه حجم خیلی زیادی باید هورمون تولید بشه که اصلا امکان پذیر نیست این حرف پورمتعبد هست ولی گفت میشه اگر شرایطش دارید ( هزینه بالا و اذیت شدن بچه ) از این روش جهت زیبایی هم استفاده کرد

دکتر منشادی هم قبلاً مثل نقل و نبات به همه آمپول توقف میزد بعد از اینکه بچه های مردم رو موش آزمایشگا ...

اره منشادی هم بد اخلاقه  هم پولکی ...شما که هنوز درمان شروع نکردی و حسابی وقت تحقیق و رفتن به دکتر های مختلف رو داری نگران نباش 

ولی من سال 95 می‌بردم دخترم از همون زمان به شدت مخالف امپول بود نظر همه دکتر ها اینه طبق کتاب و مناب ...

پیش منشادی هم رفتم بدون آزمایش گفت باید هورمون رشد بزنه چون خیلی کوتاهه ولی توقف دیگه فایده نداره. پورمتعبد با هرد دوش مخالف بود و گفت فقط عوارض هورمون و وارد بدنش میکنی چون فایده ای براش نداره. با لیلا مویدنیا هم آنلاین صحبت کردم گفت یا هردو همزمان یا هیچکدام . با سمیه هاشمیان هم آنلاین ویزیت گرفتم گفت یا ال آرژنین و کلسیم بده یا هورمون رشد. دو تا دکتر دیگه هم گفتن هر دو رو باید اورژانسی استفاده کنی چون دیگه رشد نمیکنه. اصلا حرفهای دکترا مثل هم نیست و هر کدوم یه حرفی میزنن واقعا گیج شدم . اگه علمه چرا هیچ کدوم روی یک درمان توافق ندارن

ولی من سال 95 می‌بردم دخترم از همون زمان به شدت مخالف امپول بود نظر همه دکتر ها اینه طبق کتاب و مناب ...

پس چرا برای دختر من گفت هورمون رشد عوارض داره. گفتم هورمون و خریدم و تو یخچال خونه دارم گفت نزن کلی عوارض داره

آره الان چند ساله مخالف شده وگرنه قبلاً راحت تجویز میکرد 

دکتر منشادی که گفت اگه بزنی قد نهایی دکترت کمتر از اونی که قرار بشه میشه 

پیش منشادی هم رفتم بدون آزمایش گفت باید هورمون رشد بزنه چون خیلی کوتاهه ولی توقف دیگه فایده نداره. پ ...

دقیقاً عزیزم علم پیشرفت کرده ولی نظر دکترا حسابی با هم فرق داره و هر کسی یه چیزی میگه ، یکی میگه بزن یکی میگه نزن 

بخدا خود همین دکترا هم دارن با بچه های مردم امتحان می‌کنن که به یه نتیجه کلی برسن 

ولی من به نظرم بلوغ زودرس اگه به علت بیماری خاصی نباشه نیاز به درمان نداره مگر اینکه بیماری باعث بلوغ زودرس شده که باید درمان بشه مثل دختر مامان مهرسا که تیرویید داشته 

وگرنه ژنتیک مهم ترین عامل تو قد؛ برادر زاده ی من کلاس پنجم پریود شد وخیلی کوتاه بود همون ۱۵۰ شایدم کمتر بود الان قدش ۱۶۵ چون پدرش ۱۸۰ قدش و مامانش ۱۶۵ 

زن داداشم اصلا دکتر نبرد حتی کلی نگران بود که دیگه قد نکشه 

نه دکتر برد نه مکمل داد از بچگی هم دخترت شدیداً چاق بود الان هم اضافه وزن داره و خیلی پر هستش ، امسال کلاس هشتم بود 

پس چرا برای دختر من گفت هورمون رشد عوارض داره. گفتم هورمون و خریدم و تو یخچال خونه دارم گفت نزن کلی ...

خوب دکتر شما پریود شده بوده دختر من 8 سالش بود اون زمان ..بچه ها با هم فرق دارن من یه دختر 9 ساله هم دارم که تاخیر استخوانی نداره و قدش متوسطه ولی هنوز بلوغش شروع نشده دکتر ها گفتن قبل از شروع بلوغ هیچ اقدامی جز مکمل ها نیاز نیست

آره الان چند ساله مخالف شده وگرنه قبلاً راحت تجویز میکرد دکتر منشادی که گفت اگه بزنی قد نهایی دکترت ...

میگم از سال 95 که می بردمش منشادی گفت چون سالی بالای 4 سانت رشد میکنه کمبود هورمون نداره و در کل مخالف تزریق بی جا بود میگفت اگر کسی به 150 برسه درمان نیاز نداره که بعدش من دکتر دخترم عوض کردم چون نمیخواستم 150 بشه😄

میگم از سال 95 که می بردمش منشادی گفت چون سالی بالای 4 سانت رشد میکنه کمبود هورمون نداره و در کل مخا ...

آره عزیزم مخالف هورومن‌رشد هستش ، ولی توقف بلوغ رو راحت تجویز میکرد ، به یه نفر  توقف بلوغ تجویز کرد بدون هورمون رشد

تو سن ۱۰ سالگی که تازه سینه جوانه زده بود و اصلا بلوغ زودرس نبود ،  آخر سر هم نهایت قد شده بود ۱۵۷ در صورتیکه که گفته بود قدش به ۱۶۵ میرسه ، دکتر هم آخرش زیربار نرفت که تجویز بی موقعه‌بوده ، الان ولی همش میگه  توقف بلوغ فقط برای زیر ۸ سال 

کامنت ها رو بخون اکثراً ناراضی هستن از این دکتر 

وا عجب این دکترا پولکی شدن ! بگو وقتی قبول نداری پس ویزیت آنلاین هم نده ، اینا میگن قبول نداریم تا ب ...

به نظرم ارزش نداره ویزیت آنلاین من تا حالا شاید با ۵ تا دکتر ویزیت آنلاین گرفتم ولی بی فایده بوده