2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1008603 بازدید | 15404 پست
دختر من الان دو ساله ضد بلوغ و هورمون رشد میزنه حتی پورمتعبد آزمایش هورمون رشد از دخترم نگرفت گفت دی ...

منم دخترم و بردم پیش پورمتعبد وقتی بار اول پریود شد قبلش دو دکتر دیگه بردم براش دیفرلین و هورمون رشد داردن ولی پورمتعبد مخالف بود و گفت دیگه فایده نداره و چه کاریه پریود و متوقف کنی و هورمون بزنی خودش داره رشد میکنه و هورمون فقط باعث میشه به قدی که قراره برسه زودتر برسه و باعث میشه صفحات رشدش زودتر بسته بشه .دکترای دیگه با توجه به عکس مچ دستش گفتن که نهایت 2 تا 3 سانت قد میکشه ولی پورمتعبد گفت هیچ کس نمیدونه چند سانت دیگه قد میکشه .میگفت من توبدن دخترت نیستم که ببینم ژن هاش چجوریه و تا کی قراره رشد کنه.

بهترین کارا روبراش انجام دادید وخیلی زحمت کشیدین انشاا بعدپریود هم رشدش عالی باشه وبه قد دلخواهش برس ...

ممنون عزیزم. خییلی راحتم الان اگ 2 سال پیش بود میدونم پوستم کنده بود.  خودش میره نوارش عوض میکنه لباس هاش عوض میکنه  قشنگ پس کاراش بر میاد

دکترش گفته بود بعد پریود ممکن قرص تیروید قطع کنم. من فقط  دعا میکنم این تیرویی هم خوب شده باشه  دیکه راحت بشم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شروع پریودی پایان جهش هست؟ بعد از جهش رشد قدی بچه ه به چه صورت ادامه داره؟اینکه با هورمون رشد ۶_۷ سا ...

نه اصلا تا 6 ماهحتی تا 1 سال هم من دیدم بعد پریود شدن با حهش زیاد رشد کردن

دختر دایی خودم همسن دخنرم 10 سال و نیم با قد 154 پریود شد الان 12 سالش 168 قدش 

فکر کنم شما ایشون رو با دیجیمون اشتباه گرفتینای کاش دیجیمون بیاد از وضعیت دخترش بگه که افزایش داشت ی ...

اره راست میگی من اشتباه گرفتم 🫢

خوب عزیزم پریود با قد ۱۵۶ شروع بشه به نظر من طبیعیه چون ماها که قدمون متوسطه نباید انتظار معجزه داشت ...

درست واقعا ن خودم 158 قدم😅  مهرسا الان 157 شده. همین ک از خودم رد کنه من راضیم

مامان مهرسا جان دخترتون با شرایطش کنار اومد ؟با پریود شدنش زیاد به خودش سخت نمی گیره؟🥺🥺

نه روز اول یکم گریه کرد  و ترسید ولی کارای شخصیش خودش انجام میده دیگه بزرگ شده میدونه باید چیکار کنه  الان دیگه باهاش کنار امده

سلام خانما دخترم الان تو۱۰سالگیه ویکی از سینه هاش جونه زده آیا بلوغ زودرس خیلی نگرانم خیلی ضعیفه میت ...

10سالگی حتی پریود شده هم طبیعی حساب میکنن سینه دراوردن ک  خیلی طبیعی

الان ک پریود نمیشه 2 سال بعد رشد سینه پریود میشه

فکر کنم شما ایشون رو با دیجیمون اشتباه گرفتینای کاش دیجیمون بیاد از وضعیت دخترش بگه که افزایش داشت ی ...

دیجیمون بود الان یادم امد  دخترش 6 سانت قد کشید فک کنم تو 1 سال و نیم  بعد پریود 155 بود قدش

نه اصلا تا 6 ماهحتی تا 1 سال هم من دیدم بعد پریود شدن با حهش زیاد رشد کردندختر دایی خودم همسن دخنرم ...

بسنگی به صفحات رشد داره شما گفتین قراره جمعه عکس از مچ دست مهرسا بگیرین ایشالا کلی جا داشته باشه

ولی بچه هایی که تاخیر استخوانی دارند دلیل نمیشه هورمون رشد کمتری داشته باشن یا برعکس و تاخیر استخوانی بیشتر ژنتیکی هست  و بهش میگن تاخیر سرشتی دکتر گفت میتونی آزمایش هورمون رشد بدی ولی در نهایت کنار دیفرلین رشد کم میشه و باید سوما اضافه بشه

مثلا خود من بعد از پریودی یک سانت هم نکشیدم ولی خواهرم تاخیر استخوانی داشت 13 سالگی پریود شد دیگه نشد تا ۱۴/۵ کلی هم قد کشید این وسط...من قبل از پورمتعبد می‌بردم منشادی کلی آزمایش نوشت گفت همه چی نرمال هورمون رشد هم تو آزمایش ها بود ولی نه چند مرحله ایی که بعد ها فهمیدم زیاد نمیشه به جوابش اعتماد کرد دخترم 4 ساله بود تا 8 سالگی زیر نظرش بودیم سالی 5/۵ سانت قد می‌کشید منشادی میگه بچه هایی که در سال زیر 4 سانت قد میکشن یا بیشتر از 2 سال تاخیر استخوانی دارند کمبود هورمون رشد دارند و به من گفت 100 درصد دخترت کمبود نداره 

بسنگی به صفحات رشد داره شما گفتین قراره جمعه عکس از مچ دست مهرسا بگیرین ایشالا کلی جا داشته باشهولی ...

خدا کنه سن استخوانیش زیاد بالا نباشه 

اره موافقم باید حتما ازمایش هورمون رشد بگیری تا بفهمیم نیاز که هورمون رشد انجام بشه یا نه

من ب دکتر مهرسا هرچی درمورد هورمون رشد گفتم. کفت اصلا نیازی نیست..  اگ واقعا نیاز باشه خودشون کنار دیفرلین مینویسن

مهرسا از 3 سال تا 7 سال همیشه سالی 7 سانت رشد داشت.  یهو جهش رشدش از 8 سالکی شروع شد  . همون موفع عکس گرفتم از سن خودش 6 ماه بیشتر بود 

6 سانت دیکه قد بکشه من راضیم