2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 928366 بازدید | 14135 پست
@مامان_مهرسا_سه‍ یه بار دیگه ازمایش دخترمو میفرستم با عکس مچ دستش ببین واقعا نیاز به آمپول بود شک کر ...

بفرست عزیزم

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری ک شما گفتین شک افتاد به دل من که نکنه اشتباه کردم امپول زدم دختر منم همسن دختر شما بود ک برد ...

نگران نباش آمپول فقط موقت بلوغ تاخیر میندازه. قطع ک کردی همه چیز روال قبل میشه  اگ دخترت ژن بلندی داشته باشه  خودش ب رشد میفته  زود پریود شدن صفحات رشد و زودتر میبنده 

اتفاقا مربی دخترم هم کوتاه منم پارسال نینجا می‌فرستادم ولی امسال با دوستاش رفت تکواندو باورت نمیش ...

دخبر منم از 4 سالگی میره قدش خیلی بلنده شکرخدا، نمیدونم حالا تاثیر تکواندو بوده یا نه، آخه به من هم میگفتن قد رو کوتاه میکنه و مربیشون هم زیاد بلند نیست.. ولی بچه ها همه جور قدی هستن..

دخبر منم از 4 سالگی میره قدش خیلی بلنده شکرخدا، نمیدونم حالا تاثیر تکواندو بوده یا نه، آخه به من هم ...

مربی ممکن سن بالا رفته باشه باشگاه زیاد نمیشه حساب کرد 😂

ولی تکواندو واقعا بلند میکنه  بچه‌ای بودن ک خانوادگی کوتاه بودن نسبت به بقیه خیلی بلندتر شدن

خواسش میکنم اگه کسی تجربه ای داره بگه

بله اینجا چند نفر بودن تا ۶ ماه بعد پریود آمپول رشد زدن ماهی ۱ سانت رشد کردن  اسم کاربری شون دقیق یادم نیست

دخترتون ماشالله بلند. کاملا مشخص ژن بلندی پدرش و داره. قدش هم اغراق کرده. درست بلند ولی بعدی میدونم ...

بله ، اغراق یه طرف احساس کردم با یه شیاد طرفم که بر اساس خوشایند مشتری حرف میزنه ته علمی و از جنبه ی پزشکی، دختر من قدش رو خط سبر یکم بالاتره همین ، دوست دارم قدش بلند بشه ولی نه با ایشالا ماشالا، خیلی رضایی داغون بود 

میترسم با این آمپولا جلوی جهش رشدیش گرفته باشمدیوونه شدم اینقد فکر کردم اخه یه دکتر بهم گفت بالای هش ...

اگه یک درصد هم جلو جهش رو بگیره دکتر در کنارش هورمون رشد میده نگران نباش عزیزم 

درمان رو شروع کردی نمیشه الان دیگه وب کنی ، استرس رو از خودت دور کن و با خیال راحت ادامه بده ، همه کسانی که آمپول زدن نتیجه گرفتن ، فقط مرتب حتما به دخترت لبنیات و کلسیم بده که جلو رشد قدیش گرفته نشه